Start
Start
Start
Start
Start
Start
Start

2019Aan Tinder verslaafde oma (83) stopt met seksdates

De 83-jarige Hattie Wiener uit New York, die wereldberoemd werd nadat ze via datingapp Tinder in acht maanden tijd vijftig seksafspraakjes had geritseld met veel jongere mannen, is per direct gestopt met die manier van daten. Volgens de krasse dame is ze de gestage stroom wisselende contacten zat. ,,Ik wil nog maar één man, maar dan wel een partner die minstens 20 jaar jonger is.”

Wiener vertelt in een filmpje van het Britse persbureau Barcroft TV, dat een serie heeft met de veelzeggende titel Extreme Love, dat ze veel heeft geleerd van het daten via Tinder. ,,Ik heb mijn lichaam goed leren kennen en raakte de afgelopen jaren, zonder dat het de bedoeling was, verslaafd aan al die korte ontmoetingen. Maar na één goede nacht hoorde ik meestal niets meer. Daar ben ik klaar mee”, aldus de moeder van twee kinderen en oma van drie kleinkinderen. ,,Want geen van de jeugdige dates of toyboys wilde zich aan mij binden.”

De jongste man met wie ze de afgelopen tijd het bed deelde, was 19 jaar. ,,Maar hij zag er iets ouder uit.” Recent had ze nog een affaire met ene Shaun die 50 jaar jonger is dan zij.


Deense voetbalclub beticht Nederlandse ‘nep-prof’ van fraude

De Deense voetbalclub Viborg FF beschuldigt de Nederlandse ‘spookvoetballer’ Bernio Verhagen en zijn zaakwaarnemers van fraude. De 25-jarige Verhagen zou zich hebben voorgedaan als profvoetballer, maar dat in werkelijkheid helemaal niet zijn. De voetballer ontkent alles en zegt zelf te zijn bedrogen. Afgelopen dinsdag werd zijn contract bij de Deens club al na een maand ontbonden. Nu heeft Viborg FF een strafrechtelijke klacht ingediend tegen de speler. Volgens Deense media heeft Verhagen nooit een professionele wedstrijd gespeeld. Verhagen werd bij één van de eerste trainingen van het veld gehaald, omdat hij niet goed genoeg voetbalde. De club zegt in juli benaderd te zijn door een man die beweerde dat hij van het grote managementbureau Stellar Group was. Volgens diegene zou Verhagen in januari naar China verkassen, maar tot die tijd zou hij ergens moeten spelen. De voetballer speelde in de tweede divisie.  De Deense profclub geeft aan dat Verhagen is vastgelegd zonder dat ze hem aan het werk gezien hebben. ,,Er is duidelijk sprake van fraude, waarbij waarschijnlijk meerdere mensen in verschillende landen zijn betrokken”, meldt Viborg.

De voetballer zou diverse clubs op zijn cv hebben staan waar hij nooit heeft gespeeld. De spookvoetballer zou in het verleden hebben gespeeld in Moldavië en Zuid-Afrika, maar daar wordt ernstig aan getwijfeld.Yorkshire terriër verpletterd nadat koerier zwaar postpakket over schutting gooide

Een echtpaar uit het stadsdeel Venice in Los Angeles is in diepe rouw gedompeld, omdat hun zo geliefde Yorkshire terriër. De piepkleine, twee kilo zware minihond lag zich tijdens het incident net achter de schutting van het huis te koesteren in de zon. Volgens Keiko Napier en Mitchell Galin, de ontroostbare baasjes, hóórden ze de doos vallen. ,,Ik pakte het pakket met daarin zwaar kristal en een cadeau voor kerst op en zag vervolgens een piepende Cooper ernaast liggen in een grote plas bloed”, vertelde Galin met betraande ogen aan de Los Angeles-editie van nieuwszender CBS. Ze eisen dat bezorgdienst FedEx de verantwoordelijke medewerker op het matje roept en personeel nadrukkelijk wijst op de mogelijke gevaren van het te hardhandig deponeren van bestellingen. Een bezoek aan een dierenarts, die röntgenfoto's maakte van het beestje, leverde een schokkende diagnose op. Het dier had door de confrontatie met de doos ernstig inwendig letsel opgelopen aan haar longen en lever. Omdat de situatie uitzichtloos was, besloten Napier en Galin het hondje in te laten slapen. Zij benadrukt dat er niet alleen huisdieren achter schuttingen kunnen liggen. ,,Ons kleinkind speelt ook in onze tuin en mijn moeder en ik werken er regelmatig. Als dit pakket een van ons had geraakt, waren we ongetwijfeld ook zwaar gewond geraakt.” FedEx heeft nog niet gereageerd op het dringende verzoek van de baasjes die ook overwegen een schadeclaim in te dienen bij de bezorgdienst.


Piloot moet noodlanding maken omdat passagier niet ophoudt met winden laten

Een piloot van Transavia Airlines zag zich vorig weekend genoodzaakt een noodlanding te maken nadat in het vliegtuig een ruzie was uitgebroken omtrent een man die maar niet ophield met winden laten. Het incident deed zich voor tijdens een vlucht van Dubai naar Schiphol. De man hield maar niet op met winden laten, ondanks dat de twee passagiers hem verzochten ermee op te houden. Volgens HLN weigerde de bemanning zich ermee te bemoeien. De piloot gaf zelfs een waarschuwing, maar het mocht niet baten, de confrontatie was niet te stoppen. Er brak een handgemeen uit tussen de twee passagiers en de 'windenlater'. Daarom maakte de piloot een noodlanding in Wenen. Daar werden de twee passagiers die de ruzie begonnen en twee zussen opgepakt door de politie. De twee vrouwen hebben de maatschappij aangeklaagd en beweren niets fout te hebben gedaan. Ze zijn vrij gelaten omdat ze geen Oostenrijkse wetten overtraden, maar worden niet meer toegelaten op vluchten van Transavia. De luchtvaartmaatschappij geeft aan dat de twee vrouwen wel waren betrokken bij het handgemeen. Ze melden dat ze achter de bemanning en de piloten staan. Midden in een vlucht met winden worden geconfronteerd moet geen pretje zijn. Een raampje opendoen gaat natuurlijk niet zo makkelijk. Maar, dat kan geen reden zijn om de veiligheid van de vlucht in gevaar te brengen.Amerikanen opgeschrikt door sms'jes uit verleden

Een stortvloed aan verlate sms'jes heeft tot verwarring geleid bij duizenden Amerikanen.

168.149 berichten uit februari kwamen nu pas bij de ontvanger aan, midden in de nacht, wat soms bizarre situaties veroorzaakte.

 Zo was er een man die om 03.00 uur een schijnbaar willekeurig bericht van zijn vader kreeg: "Ik hou van je en steun je".

"Heel gek. Hij kon zich niet herinneren dat gestuurd te hebben."

Omdat de storing in februari plaatsvond, melden anderen Valentijnsberichten aan geliefden die inmiddels hun ex zijn geworden.Heel Woubrugge aan de loempia's en tjaptjoi om afhaalchinees te redden

In Woubrugge aten inwoners de afgelopen dagen massaal loempia's, tjaptjoi en nasi.

Het Chinese afhaalrestaurant in het dorp dreigde namelijk failliet te gaan.

Dorpsbewoners gingen zich daarom te buiten aan Chinese lekkernijen om de zaak te redden.

Eigenaar Jian Zhu runt het restaurant sinds februari.

En dat is tot nu toe erg stressvol.

"Ik heb heel veel verlies gedraaid", zegt hij tegen Omroep West.

Aan de kwaliteit ligt het volgens hem niet.

"Ik denk dat het dorp te klein is.

Ik heb ook klanten van buiten het dorp nodig.

" Een paar weken geleden concludeerde hij dat het zo niet langer ging en maakte hij plannen om faillissement aan te vragen.

Maar toen hij dat vertelde aan vaste klant Daniek de Groot, schrok de loempia-liefhebber daarvan.  Hij plaatste daarom een berichtje op Facebook.

"Net gehoord dat ons enige stukje erfgoed uit China gaat sluiten volgende week zondag.

Dit kan natuurlijk niet.

Ga deze week Chinees halen!", riep hij op.

Heel veel mensen deden dat en Zhu kan daardoor nu zeker een paar maanden door.

Om het restaurant ook op de lange termijn overeind te houden, wordt de uitbater ook geholpen met het vinden van klanten in omliggende dorpen en online.

Zhu is De Groot erg dankbaar.

"Hij is echt de held van de Chinese afhaal in Woubrugge.

Hij mag hier van mij voortaan altijd gratis eten."Ontslag voor Apple-techneut die pikante foto van klant naar zichzelf stuurde

De Amerikaanse Gloria Fuentes uit de plaats Bakersfield in Californië bracht vorige week haar iPhone naar een Apple-winkel om het kapotte scherm te laten vervangen. Uit voorzorg haalde ze er een aantal apps af, waaronder die voor sociale media en haar bankzaken. Dat de medewerker van de Apple Store het op haar foto's zou hebben voorzien, had ze niet kunnen bevroeden.  'Ik was nog van plan om al mijn foto's te verwijderen, maar vergat dat omdat ik een sms'je kreeg dat mijn afspraak was vervroegd. Ik moest me dus haasten', schrijft Fuentes op Facebook. Bij aankomst overhandigde ze haar defecte toestel aan de techneut, die er voortvarend mee aan de slag ging. Althans, zo leek het. Het viel haar al snel op dat de reparateur 'behoorlijk de tijd nam' voor het herstel.

Eenmaal thuis bleken haar aanvankelijke bedenkingen gegrond. Toen de vrouw haar telefoon aanzette, zag ze een berichtje dat naar een onbekend nummer was gestuurd. De inhoud van het bericht, deed haar gruwelen. De Apple-man was door haar foto's heen gegaan en had een wel heel persoonlijk kiekje naar zichzelf gestuurd. De pikante foto had Gloria ruim een jaar eerder gemaakt voor haar vriend, vertelt ze. 'Deze gozer is door mijn fotogalerij gegaan en heeft zichzelf een van mijn extreem intieme foto's toegestuurd.

Apple liet het er niet bij zitten en gaf de man direct de zak.


Na orkaan Dorian: in zee verdwenen koeien levend teruggevonden

Orkaan Dorian zorgde in september voor noodweer in de Verenigde Staten. Drie koeien die in september in de Verenigde Staten door orkaan Dorian in zee geslagen werden, zijn nu levend teruggevonden. Ze hebben waarschijnlijk acht kilometer zwemmend afgelegd. De koeien verdwenen van Cedar Island, bij de Amerikaanse staat North Carolina. Nadat orkaan Dorian daar huishield en een 'mini-tsunami' veroorzaakte, werd verondersteld dat de koeien dood waren. Dat schrijft de BBC. Maar tot ieders verbazing zijn de koeien nu teruggevonden. Ze staan te grazen op de Outer Banks, een natuurgebied voor de kust van North Carolina dat vergelijkbaar is met de Waddenzee. Volgens een woordvoerder van het natuurgebied moeten de koeien zo'n acht kilometer hebben gezwommen om daar terecht te komen.

Dat betekent dat de koeien geluk hebben gehad. Ze hadden gemakkelijk af kunnen drijven richting de Atlantische Oceaan en waren dan verdronken. Zo zijn door de orkaan waarschijnlijk ook 28 wilde paarden die op Cedar Island leefden, in zee verdwenen. Zij zijn na de storm nooit teruggevonden. Er worden plannen gemaakt om de drie koeien te herenigen met de rest van de kudde. "De beesten hebben dan een spannend verhaal te vertellen", grapt de woordvoerder. 

Amsterdamse rijinstructeur betrapt op rijden zonder rijbewijs in lesauto.

Een 32-jarige rijinstructeur in Amsterdam is vorige week betrapt op rijden zonder rijbewijs. Hij moet opnieuw rijexamen doen.

Ook moet hij een boete van vele honderden euro's betalen, meldt de politie dinsdag. De rijinstructeur werd door agenten betrapt tijdens een controle van lesauto's.

Het rijbewijs van de instructeur was eerder ongeldig verklaard na een "akkefietje", aldus de politie.

De instructeur moet nu opnieuw zijn rijbewijs halen.


Per ongeluk spacecake geserveerd bij begrafenis in Duits Wiethagen.

Bij de condoleance van een begrafenis in het Duitse Wiethagen is per ongeluk spacecake geserveerd. Dertien personen die dachten dat ze normale cake aten, werden misselijk of duizelig, melden diverse Duitse media dinsdag.

De condoleance vond plaats in een restaurant in het dorp in het noorden van Duitsland. De spacecake werd meegebracht door de medewerker die verantwoordelijk is voor de cakes.

De medewerker vroeg haar achttienjarige dochter een cake te bakken, zoals ze wel vaker deed. Deze werd vervolgens in de vriezer bewaard. De moeder nam per ongeluk een ingevroren spacecake, die ook door de dochter was gemaakt, mee naar haar werk.

Gasten aten de spacecake zonder te weten dat er wiet in was verwerkt. Volgens Duitse media kregen dertien personen, onder wie de weduwe, te maken met symptomen als misselijkheid en duizeligheid. Een van hen zou door een ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht. Meerdere personen gingen zelf naar de eerste hulp.

Het incident vond in augustus plaats, maar is uit respect voor de nabestaanden niet eerder door de politie naar buiten gebracht. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de achttienjarige vrouw. Ze wordt onder meer verdacht van het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel en overtreding van de drugswet.


Duitse man hakt met bijl en slagersmes in op echtgenote.

Een 34-jarige man heeft vrijdagochtend op straat in het Duitse Limburg zijn vrouw met een bijl en slagersmes gedood. Volgens Duitse media reed hij haar eerst aan met zijn auto. Daarna hakte en stak hij op haar in. De 31-jarige vrouw stierf ter plekke. Ze werd aangevallen toen ze op het trottoir liep in het centrum van de stad. De twee kinderen van de echtelieden waren op het moment van de aanval op de kleuterschool. Ze zijn door deskundigen opgevangen. De man is gearresteerd. Hij heeft nog geen verklaring afgelegd.


Hoe de man die geen druppel dronk toch steeds dronken werd.

Een man die in de Amerikaanse staat North Carolina werd aangehouden voor rijden onder invloed, bleek maar liefst 0,2 procent alcohol in het bloed te hebben: zo’n 2,5 keer meer dan de toegelaten hoeveelheid. De man ontkende dat gedronken had, maar niemand wilde hem geloven. Tot onderzoekers in New York ontdekten dat zijn dronkenschap een andere oorzaak had. De 46-jarige man weigerde om een ademtest af te leggen en werd daarom naar het ziekenhuis overgebracht. Een bloedonderzoek wees uit dat hij een hoog percentage alcohol in zijn bloed had, maar de man bleef ontkennen. Onderzoekers aan het Richmond University Medical Center in New York ontdekten uiteindelijk dat hij de waarheid sprak: bacteriën in zijn spijsverteringsstelsel bleken de koolhydraten uit zijn voeding om te zetten in alcohol.


Man brengt honderden gevonden euro's naar politiebureau.

De politie in Wageningen is op zoek naar iemand die meer dan 500 euro aan bankbiljetten in een pinautomaat heeft laten zitten.

Ze zijn gevonden door een man die zelf kwam pinnen bij een automaat in de Stationsstraat. Hij heeft het geld naar de politie gebracht.

De politie probeert nu bij de bank te achterhalen wie het geld vergat mee te nemen, zegt de politie op Facebook.

De man die het geld naar het bureau bracht, is door de Wageningse politie tot held van de dag uitgeroepen.


Man snijdt penis van zijn vrouw’s verkrachter af

Een 27-jarige Australiër heeft in Oekraïne de genitaliën afgesneden van de belager van zijn vrouw.

De man was onderweg naar huis toen hij getuige werd van de verkrachting van zijn echtgenote in de bosjes nabij de woning. Het incident voltrok zich in Oost-Oekraïne.

Volgens lokale autoriteiten sleepte de verkrachter zijn slachtoffer de bosjes  in waarna hij haar roep om hulp smoorde door met zijn hand haar mond te bedekken.

De echtgenoot van het slachtoffer, van wie de naam niet is vrijgegeven, was op weg naar huis toen hij de man betrapte.

De Australiër aarzelde geen seconde en sloeg eerst de misbruiker van zijn echtgenote op het hoofd en sneed vervolgens 's mans geslachtsdeel af met een Zwitsers zakmes.

Omwonenden werden wakker van het geschreeuw van de belager en haastten zich naar de plek van het incident.

De verkrachter werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht en  onderging een behandeling voor zijn verwonding.

Hij zal worden aangehouden als zijn conditie verbetert.

Het is nog niet zeker of de echtgenoot zal worden vervolgd voor het verminken van de verkrachter.

Mocht het niet helen dan kan ie voortaan tot gender neutraal door het leven.
Amerikaanse vrouw neergeschoten door labrador.

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Oklahoma is in haar been geschoten door een hond. De labrador stapte op een geladen revolver toen de vrouw samen met de eigenaar van de hond in de auto bij een spoorovergang zaten te wachten.

Volgens de politie kwam er een telefoontje binnen over de hond, Molly genaamd, die de vrouw in haar linkerdij had geschoten. De 44-jarige vrouw is op de achtergrond van het telefoontje naar het noodnummer 911 te horen. 'Ik voel me niet goed', zegt ze. Volgens de bestuurder van de auto was het drietal onderweg naar zijn broer, toen Molly van de achterbank naar voren sprong. Het pistool ging daarop af.  De bestuurder kreeg instructies om het hevig bloedende been van de vrouw af te binden. Politieonderzoek wijst uit dat het verhaal van de man klopt. Het slachtoffer is behandeld in een lokaal ziekenhuis.


Vrouw opent nooddeur vliegtuig voor 'frisse lucht'

Een Chinese vliegtuigpassagier heeft in de noordelijke Chinese stad Wuhan voor vertraging en irritatie gezorgd. De vrouw opende de nooduitgang omdat ze frisse lucht wilde. Ze vond de cabine 'stoffig en veel te warm'. Aanvankelijk deed de vrouw haar beklag bij het cabinepersoneel. Ze had het benauwd en snakte naar een beetje frisse lucht. Maar het personeel gaf meerdere keren aan dat er écht geen raam open kon. De vrouw kon het kennelijk niet laten en besloot in een opwelling een zwaai aan de hendel van de nooddeur te geven, om zichzelf, en haar medepassagiers wat frisse lucht te gunnen, schrijft onder meer Inquirer. Het incident was extra vervelend voor medepassagiers. Door het toedoen van de vrouw werd de vlucht namelijk met met een uur vertraagd.Kater moet aan infuus na wilde nacht met vijf vrouwtjes

Een kater moest na een wilde nacht in een Chinees kattenhotel onlangs aan een infuus worden gelegd om bij te komen. De niet gecastreerde Blauwe Rus, die voor slechts een nachtje door zijn baasjes in een kattenhotel in Guangdong was achtergelaten, maakte van de gelegenheid gebruik om met vijf poezen te paren. De eigenaars van raskat Xiaopi hadden het personeel van het kattenhotel naar eigen zeggen op voorhand nog gewaarschuwd dat het dier niet was gesteriliseerd. ,,Ik dacht dat ze professioneel zouden zijn, maar het staflid in kwestie heeft Xiaopi overdag niet gevoerd en heeft hem ’s nachts ook niet in een hok gedaan, zodat hij vrij rond kon lopen”, klinkt het verontwaardigd bij meneer Zhao. Op camerabeelden van het kattenhotel is te zien wat Xiaopi met zijn vrijheid deed. ,,Tussen half elf ’s avonds en vijf uur ’s morgens heeft mijn kater gepaard met vijf poezen. En dat zijn enkel degenen die ik kon zien op de camerabeelden”, klaagt Zhao op sociale media.

Uiteindelijk beseften de eigenaars van het kattenhotel dat zij zelf in de fout waren gegaan en boden ze het echtpaar Zhao hun excuses aan. Ook boden ze aan de dierenartsenkosten van Xiaopi te betalen. Daarnaast heeft het kattenhotel beloofd de eigenaars van de mogelijk drachtige poezen financieel te compenseren en eventuele kittens voor hen door te verkopen.

Met Xiaopi gaat het intussen goed: hij is van het infuus af en heeft zijn kracht weer terug. Of het echtpaar Zhao zijn kater alsnog laat steriliseren om toekomstige escapades te voorkomen, is niet bekend.


‘Homo door mijn iPhone’: man eist 14.000 euro in rechtszaak tegen Apple

Een Russische man heeft een rechtszaak aangespannen tegen Apple. D. Razumilov eist 14.000 euro van het bedrijf. Hij beweert dat zijn iPhone hem homoseksueel gemaakt heeft. De man in kwestie downloadde volgens The Moscow Times in 2017 een betaalapp voor cryptomunten op zijn iPhone. Vorige zomer wilde de man bitcoin kopen, maar kocht in plaats daarvan ‘GayCoin’. Bij die aankoop zat de boodschap ‘niet oordelen vooraleer je het probeert’. In de aanklacht tegen Apple luidt het zo: ,,Ik dacht echt, hoe kan ik iets veroordelen zonder het eerst te proberen. Daarom probeerde ik een relatie met iemand van hetzelfde geslacht. En nu heb ik een vriendje en ik heb er geen idee van hoe ik dit aan mijn ouders moet uitleggen.” In zijn claim beweert hij dat Apple hem door middel van manipulatie heeft aangezet om homoseksueel te worden. Hij vindt dat het voor hem onmogelijk moest zijn om die GayCoin te ontvangen. ,,Het heeft mijn leven veranderd en niet op een goede manier.”  De veranderingen hebben hem morele en mentale schade toegebracht. Daarom eist hij een miljoen roebel of ongeveer 14.000 euro. Zijn advocaat Sapizhat Gusnieva zegt dat de zaak ernstig is, dat zijn cliënt bang is en veel heeft geleden. Hoewel de GayCoins afkomstig zijn van een externe app, vindt Gusnieva dat Apple in deze toch verantwoordelijk is.Politie VS zoekt mannen voor afspelen porno op reclamebord naast snelweg.

De politie van Auburn Hills in de Amerikaanse staat Michigan is op zoek naar twee mannen die ervan verdacht worden een pornovideo te hebben afgespeeld op een digitaal reclamebord naast de snelweg.

De verdachten zouden zaterdag hebben ingebroken in een huisje onder het reclamebord, waarna zij de computer die daar stond gebruikten om de pornovideo af te spelen.

De politie van Auburn Hills ontving zaterdagavond (lokale tijd) meldingen dat de beelden op het bord werden afgespeeld. Na de meldingen werd het bord uitgeschakeld. Volgens de politie waren de beelden ongeveer vijftien tot twintig minuten zichtbaar.


Man schiet inbreker dood en gaat terug naar bed zonder 911 te bellen.

In Dallas, in de Amerikaanse staat Texas, is een man gearresteerd die ervan wordt verdacht een inbreker te hebben doodgeschoten. De man zou daarna weer terug naar bed zijn gegaan, in plaats van het alarmnummer te bellen.

De 72-jarige James Michael Meyer werd naar eigen zeggen om 05.00 uur 's ochtends wakker doordat iemand met een houweel zijn schuur probeerde binnen te komen. Hij pakte zijn geweer en riep de inbreker te stoppen, niet dichterbij te komen en dreigde anders te schieten.

De inbreker zou daarna op Meyer af zijn gelopen, die daarop een schot loste. De inbreker liet zijn houweel vallen en rende weg. Meyer schoot daarna naar eigen zeggen "in de duisternis", maar wist niet of hij de inbreker raakte. Daarna keerde hij terug naar bed. Bij zonsopkomst zag Meyer de man dood op zijn stoep liggen.

Meyer zelf heeft verklaard dat hij die avond twee schoten heeft gelost uit zelfverdediging. Volgens buurtbewoners zijn er die avond drie schoten gelost.
Hardloopster vergist zich in continent: halve marathon Worcester is in VK, niet in VS

Een Amerikaanse hardloopster kwam er vorige week tot haar schrik achter dat de halve marathon van Worcester, waarvoor ze zich had ingeschreven, niet bij haar in de buurt was, in de VS, maar in Groot-Brittannië. Sheila Pereira had zich weliswaar ingeschreven voor het evenement, maar een vliegreis van bijna vijftien uur had ze er niet voor over.

De 42-jarige Pereira besloot op dezelfde dag dan maar de 21 kilometer in en rond het Amerikaanse Worcester af te leggen en deed dat in 2 uur en 5 minuten. Ze stuurde de organisatoren van de Britse loopwedstrijd vervolgens een foto en de gegevens van haar loop-app Strava en vertelde over haar vergissing.

De organisatoren van de Worcester City Half Marathon stuurden haar daarop een medaille en een T-shirt van het evenement retour. Ze schreven te hopen dat Pereira de vliegreis volgend jaar alsnog zal maken en deel zal nemen aan de editie 2020, zo schrijft The Boston Globe.


Man verdrinkt tijdens huwelijksaanzoek onder water

Een man die zijn vriendin deze week onder water ten huwelijk heeft gevraagd, overleefde dat niet. Hij verdronk voordat ze haar ja-woord kon uitspreken.

Het koppel verbleef in een luxe-resort op Pemba, een eiland ten noorden van Zanzibar, voor de kust van Tanzania. Ze hadden een kamer geboekt die deels onder water ligt, zo'n 250 meter uit de kust.

Op de derde dag van hun verblijf wilde de Amerikaan Steven Weber zijn vriendin Kenesha Antoine verrassen met een speciaal huwelijksaanzoek. Met flippers aan en een duikbril op, maar zonder zuurstofflessen dook hij naar de buitenkant van het raam. Zijn vriendin filmde het tafereel vanuit de hotelkamer.

De man drukte een briefje tegen het raam waarop stond dat hij adem tekort kwam om te vertellen hoeveel hij van haar hield. Uit zijn zwembroek haalde hij een verlovingsring. Daarna zwom hij weg.

"Je kwam nooit meer boven, dus je hebt niet kunnen horen wat ik zou zeggen", vertelt Antoine in een Facebookpost. "Ja! Ja! Een miljoen keer ja!"

De eigenaar van het resort zegt tegen de BBC dat het toegesnelde personeel niets meer voor het slachtoffer kon betekenen.


  

Welkom

8 uur journaal

Nieuws

STEMPEL

CD TRIPPER

Stappen met Koppendrayer