index
index
index
index
index
index
index

Welkom

Info

Nieuws dat het 8 uur journaal niet haalt


  

2020


Vrouw mag vliegtuig niet op omdat haar borsten te duidelijk zichtbaar zijn

Een Amerikaanse vrouw mocht onlangs niet meevliegen als ze geen T-shirt over haar outfit trok. Ze vond van zichzelf dat dat niet nodig was, maar uiteindelijk kreeg ze van de piloot een shirt en mocht ze alsnog aan boord.

Kayla Eubanks wilde in een vliegtuig van Southwest Airlines opstappen om naar Chicago te reizen. Aan de gate werd ze echter tegengehouden door een medewerkster van de luchtvaartmaatschappij. Die vond dat haar topje te “obsceen en uitdagend” was en liet haar niet door tenzij ze er een T-shirt over aantrok.

Eubanks vroeg de medewerkster om de kledingvoorschriften te tonen, maar kreeg geen gehoor. De piloot van het vliegtuig kwam op dat moment toevallig voorbij en raadde haar aan om een T-shirt aan te trekken. Ze had echter geen shirt bij, dus gaf de piloot haar een. Vervolgens mocht ze het vliegtuig op.

De vrouw kaartte het incident aan op Twitter, waar de meningen verdeeld zijn. Sommige mensen vinden het onbegrijpelijk dat er moeilijk gedaan werd over dergelijke outfit, anderen volgen dan weer het standpunt van de medewerkster.


Aap trekt topje van studente naar beneden

Charmian Chen, een 22-jarige studente uit Taiwan, is met behulp van een opdringerige makaak een bekendheid geworden. Het model bezocht in september een tropische tuin in Ubud, op het eiland Bali. Ze werd 'aangerand' door een aap, die haar topje naar beneden trok. De beelden worden nu veel bekeken op het web. Chen had de handtastelijkheden wel een beetje uitgelokt. Ze was de dieren mais aan het voederen. Plots viel een korrel in het topje. Een makaak ging er meteen achter zoeken. De Taiwanese - die zelfs al in heel wat talkshows werd uitgenodigd - kon haar borsten nog bedekken met haar handen.Reizigers schrikken zich wild: man in trein uit Utrecht slijpt bijl.

Treinreizigers die gisteravond vanuit Utrecht vertrokken, kregen de schrik van hun leven toen een medepassagier plotseling een bijl tevoorschijn haalde. De man begon het gereedschap te slijpen, waarop de politie werd ingeschakeld. Agenten hebben de bijl in beslag genomen. De man verklaarde dat hij het voorwerp nodig had voor in het bos.Hij is niet aangehouden. "Het hebben van een bijl is niet strafbaar", aldus een politiewoordvoerder. "Maar ermee in de trein gaan zitten zou ik iedereen afraden."


jonge arrestant maakt excuses en trakteert politie op vlaai

Een arrestant heeft de politie in Arnhem-Noord dinsdag flink verrast. De jongen maakte zijn excuses voor zijn gedrag van eind augustus en deed dat inclusief een pakket lekkernijen.De Arnhemse politie kon de lunch zomaar upgraden met een appelkruimelvlaai en drie chocoladerepen.

De verrassing ging er bij de Arnhemse agenten in als koek. ‘Dat waarderen wij zeer!’, is te lezen op Facebook. Op de foto van het bijzondere spijtpakket is ook een kaartje te zien. ‘Mijn oprechte excuses, omdat ik jullie die avond tot grote last ben geweest’, schrijft de arrestant. ‘Ik heb me niet zo mogen gedragen en ik heb er erg veel spijt van.’


Dode burgemeester herkozen in Roemenië

In het Roemeense dorpje Deveselu is de burgemeester herkozen, ondanks het feit dat hij eerder deze maand overleed aan de gevolgen van corona. Bij de verkiezingen haalde Ion Aliman 64 procent van de stemmen. Aliman, van de sociaal-democratische partij PSD, overleed twee weken geleden op 56-jarige leeftijd. De populaire burgemeester was aan het eind van zijn tweede termijn in Deveselu, een Zuid-Roemeens dorp met zo'n 3000 inwoners. Volgens de kiescommissie was het te laat om Alimans naam van de stembiljetten voor de verkiezingen te halen. Veel inwoners grepen dat gisteren aan om als eerbetoon op hem te stemmen.

De verkiezingsuitslag in Deveselu is overigens ongeldig verklaard. Binnenkort gaan de inwoners opnieuw naar de stembus. Aliman is niet de eerste Roemeen die postuum wordt gekozen tot burgemeester, weet de BBC. In 2008 weerhield de dood van Neculai Ivascu de inwoners van het dorp Voinesti er niet van om massaal op hem te stemmen. De nummer twee van de verkiezingsuitslag werd toen door de kiescommissie tot winnaar verklaard.


Reusachtige rat veroorzaakt overstroming van riool in Mexico

Een gigantisch grote rat veroorzaakte een enorme verstopping van het riool in Mexico-City, met een overstroming tot gevolg. Het beest, groter dan de meeste mensen, werd ontdekt door werknemers van de onderhoudsdienst in de Mexicaanse hoofdstad. Voordat je nachtmerries krijgt: de levensecht lijkende rat is van pluche.

Samen met de kolossale knuffel haalden de werknemers vervolgens ruim 20 ton afval uit de riolering. Volgens lokale media had dit afval zich jarenlang opgestapeld tegen de rug van het blokkadebeest, met een enorme verstopping tot gevolg. Hierdoor liep de hele buurt onder water.

De beelden van het groot uitgevallen knuffeldier werden al snel verspreidt op sociale media, waarna een vrouw zich zou hebben geïdentificeerd als de eigenares. Volgens haar zou de rat zijn bedoeld als decorstuk voor Halloween. Ze raakte het enorme gevaarte naar eigen zeggen kwijt tijdens een hevige regenbui. Het knaagdier had blijkbaar de vrijheid geroken, en besloten dat het riool een mooi plekje was om de komende jaren te vertoeven.


Surfplank verdween in Hawaï, maar spoelde 8000 km verderop aan

Een surfer die zijn favoriete surfplank twee jaar geleden verloor op Hawaï, hield al die tijd hoop dat hij de plank op een dag terug zou zien. Maar dat de surfplank twee jaar later en 8000 kilometer verderop plotseling op zou duiken op een afgelegen eiland, had hij niet aan zien komen. "Ik dacht dat het een grap was." Doug Falter raakte zijn surfplank twee jaar geleden kwijt door een metershoge golf in de Waimea baai op Hawaï. De surfer kreeg vorige maand, twee jaar nadat hij het bord kwijtraakte, via sociale media plotseling een bericht dat zijn surfplank terecht was. Het bord is tijdens de tocht van 8000 kilometer van kleur veranderd. In Hawaï was het blauw, inmiddels is het geel en verweerd.


Australische coronavlucht 'naar nergens' onmiddellijk uitverkocht

Een Australische 'vlucht naar nergens' van luchtvaartmaatschappij Qantas is uitverkocht in 10 minuten. Het uitstapje, dat begint en eindigt in Sydney, is een rondvlucht van zeven uur voor reizigers die balen dat ze door corona aan de grond moeten blijven.

Een Dreamliner die normaal alleen voor intercontinentale vluchten wordt gebruikt, vertrekt op 10 oktober met 150 passagiers aan boord voor een trip langs Australische bezienswaardigheden als het Great Barrier Reef, de rots Uluru en de haven van Sydney. Volgens Qantas is het een ideale manier om inspiratie op te doen voor een binnenlandse vakantie, als de coronarestricties dat weer mogelijk maken.

Omdat er nergens geland wordt, omzeilen de reizigers de strikte coronaregels die Down Under gelden: de grenzen zijn gesloten en er gelden binnenlandse reisbeperkingen. Wel worden passagiers aan boord gevraagd maskers te dragen.

Behalve het mooie uitzicht krijgen de passagiers ook de beschikking over de speciale Qantas-pyjama's aan boord, een lunch van een chef-kok en een speciaal certificaat. De prijs van een ticket begon bij 500 euro, een stoel in business class kostte 2300 euro.


Belg (29) opgepakt met 20.000 euro in zijn zwembroek

De Koninklijke Marechaussee heeft gisteren op Rotterdam The Hague Airport een 29-jarige man uit België opgepakt, die 20.000 euro in zijn ondergoed had verstopt. De man wordt verdacht van witwassen. De man, die op het punt stond af te reizen naar Spanje, bleek tijdens een veiligheidscontrole op de Nederlandse luchthaven vierhonderd briefjes van 50 euro verstopt te hebben in een zwembroek, die hij droeg onder zijn onderbroek. De Belg kon niet duidelijk vertellen hoe hij aan het geld kwam.

Bij de Marechaussee rees het vermoeden dat het geld mogelijk afkomstig was van criminele activiteiten. De twintiger is daarom aangehouden, hij zit momenteel nog vast. Het geldbedrag is in beslag genomen. De politiedienst onderzoekt de zaak verder.


Slang bijt in penis van tiener terwijl hij op toilet zit.


Een Thaise tiener heeft een nachtmerrie beleefd. Hij zat nietsvermoedend op de toiletpot toen hij plots een stekende pijn ervoer in zijn edele delen. Wat bleek? Een slang had zich in het toilet verscholen en in zijn penis gebeten. De jongen moest met spoed overgebracht worden naar het ziekenhuis, zo schrijft The Daily Mirror.

De 18-jarige Siraphop Masukarat uit het Thaise Nonthaburi keek dinsdagavond met zijn broek op zijn enkels en pijn in de geslachtsdelen naar beneden en zag naast een bebloede toiletpot ook een slang aan zijn eigen slang hangen. Het reptiel had zich met zijn scherpe kaken rond het topje van zijn penis bevestigd, maar liet al snel los. De jongen schreeuwde het uit terwijl hij uit de badkamer naar zijn moeder rende, die de tiener kalmeerde tot de ambulance arriveerde.

Aangekomen in het Bang Yai ziekenhuis, naaiden dokters de beschadigde klieren in het topje van Siraphop en gaven ze de wond een antibacteriële spoeling. Intussen zochten dierenverzorgers bij de jongen thuis naar de slang, die ze nog steeds in de toiletpot aantroffen. Het bleek om een python te gaan van zo’n 1,2 meter lang. “Slechts een klein exemplaar”, zegt Siraphop, “maar zijn beet was krachtig.” De moeder van de jongen, Sutapath, was door het incident geschokt doch opgelucht dat het slechts om een niet-giftige python ging, in plaats van een giftige cobra. De vrouw vermoed dat de slang via de riolering in het toilet is beland. “Ik hoop dat mijn penis kan herstellen”, besluit Siraphop.


Vrouw begluurd met cameraatje in knuffel

Een man in het Australische Perth heeft een huisgenote bespioneerd met een minicamera die in een teddybeer was verstopt. De politie arresteerde de boosdoener nadat de 21-jarige kamerbewoonster de ware aard van het knuffeldier naast haar bed had ontdekt.

De camera was verbonden met een videorecorder in de kamer van de gluurder. De politie trof ook ruim tweehonderd pornoplaatjes aan op het mobieltje van de 22-jarige verdachte.


Teddybeer niet welkom in vliegtuig

Een zesjarig meisje uit Spanje mocht haar pluche teddybeer niet meenemen in een vliegtuig van Easyjet. Het personeel vond dat het knuffelbeest te groot was om als handbagage mee te nemen op de vlucht van Glasgow naar Londen.

Het meisje had de beer cadeau gekregen en barstte in huilen uit. De moeder ging in discussie met de medewerkers, maar die waren onvermurwbaar. Ze besloot de beer toen maar per post te versturen.

"De jas die ik aanhad was groter dan de beer," zei de moeder. EasyJet liet weten spijt te hebben. "Het personeel had ook rekening moeten houden met de gevoelens van het kind," aldus een woordvoerder.
Vrouw wordt onwel, blijkt slang in keel te hebben

Artsen in Rusland hebben tijdens een operatie een schokkende ontdekking gedaan. Een jonge vrouw die met spoed was opgenomen omdat ze onwel werd, bleek een slang in haar keel te hebben. Het dier is vermoedelijk in haar mond gekropen terwijl ze in haar tuin lag te slapen, zo meldt de Daily Mail. Nadat de vrouw onder narcose gebracht was, troffen artsen de slang van iets meer dan een meter lang aan. Op beelden is te zien dat de arts duidelijk gruwelt terwijl ze de slang uit de keel van de patiënte haalt.


Koeien maken nachtwandeling door centrum Zuidlaren

Een groep koeien heeft zaterdagnacht voor commotie gezorgd in het centrum van Zuidlaren. Bewoners zagen de pinken op straat lopen en alarmeerden de politie.

Toen agenten de koeien wilden vangen, sloegen de dieren op de vlucht. Dit alles tot verbazing van Zuidlaarder Giel Mollema. Hij kwam net bij een vriend vandaan en liet zijn hond nog uit. Maar toen Mollema over zijn schouder keek, moest hij een paar keer met zijn ogen knipperen.'Ik zag de koeien een voor een aankomen. Wel een stuk of acht, negen. Zie ik dat nou goed, of heb ik een biertje teveel gehad', dacht hij bij zichzelf.' Mollema besloot de politie een helpende hand te bieden. 'Agenten reden er al achteraan met de auto. Ik ben langzaam mee opgelopen om te zien hoe dat verliep.' Agenten wisten de pinken in een voortuin aan het Beatrixplein klem te zetten. De dieren zorgden volgens Mollema niet voor problemen.

'De koeien waren best rustig en er was weinig afleiding op straat. Dat verliep vrij gemakkelijk.' Volgens Mollema heeft politie via de oormerken de eigenaar getraceerd. 'Dat bleek een boer uit Appingedam. Zijn koeien liepen hier aan de rand van het dorp in een weiland. Misschien zijn ze op de vlucht geslagen of heeft iemand het hek geopend.' Omdat het hele avontuur tot 3.30 uur duurde, besloot Mollema er het beste van te maken. 'Ik heb een grote kan thee gemaakt voor iedereen', lacht hij. 'Ach, zo maak je nog eens wat mee.' De eigenaar heeft de koeien inmiddels opgehaald.Dronkelap lift mee op fietsenrek Duitse bus

De Duitse politie heeft woensdagmiddag op de ringweg van Berlijn een man van een fietsenrek van een touringcar gehaald. De politie was getipt door de chauffeur van een sleepauto, die de bus tot stilstand had gemaand. Onduidelijk is hoelang de verstekeling al met de bus meeliftte en waarom. De politie zegt dat hij geen duidelijk verhaal had omdat hij starnakel bezopen was. Hij zat op het fietsenrek met ontbloot bovenlijf. De 28-jarige man heeft een bekeuring gekregen voor gevaarlijk weggedrag en zwartrijden.


Passagier valt in slaap en wordt wakker in lege trein

Een passagier van een trein met eindbestemming Heerlen is zondagochtend door de NS bevrijd moeten worden van het rangeerterrein. De passagier was in slaap gevallen en had niet door dat de trein de eindbestemming al had bereikt.

Toen alle passagiers uitgestapt waren, werd de trein naar het rangeerterrein gebracht. Daar werd de slaperige passagier uiteindelijk wakker. Omdat de deuren gesloten waren, werd de politie ingeschakeld.

"We krijgen met enige regelmaat meldingen van mensen die in slaap zijn gevallen en soms uren later wakker worden in een lege trein", laat de politie op Twitter weten. "Gelukkig is, net als nu, de NS altijd ter plaatse om de slaaper te bevrijden."


Britse agenten stuitten bij patrouille op ontsnapte pinguïn

Op een routinepatrouille zijn Britse agenten in de vroege ochtend op een pinguïn gestuit.

Vorig weekend zagen ze het dier over de straten van Broxtowe, Nottinghamshire, waggelen.

Toen ze hem zagen kwamen ze naar eigen zeggen snel in actie.

"Om hem te vragen wat hij aan het doen was.

Hij liep midden op de straat", zeggen de agenten.

De pinguïn was uit zijn verblijf op een boerderij zo'n anderhalve kilometer verderop ontsnapt en de straat op gegaan.

"We zien interessante dingen tijdens een patrouille, maar een pinguïn midden op de weg moet een van de meest bizarre dingen zijn die we tegen zijn gekomen."

"Hij poseerde voor foto's met ons en was erg vriendelijk."

De vogel, bijgenaamd Po-Po, is inmiddels terug bij zijn eigenaar.


Dierenpolitie neemt half miljoen bijen in beslag in Veldhoven

De dierenpolitie Oost-Brabant heeft deze week in de gemeente Veldhoven een half miljoen bijen in beslag genomen.

De politie zegt dat de eigenaar van de grond waar de bijenkasten staan er niet goed voor kan zorgen; hij mist "kennis en kunde".

Volgens Omroep Brabant zijn de bijen het middelpunt van een ruzie tussen de eigenaar van het stuk grond en een imker die daar zijn bijenkasten heeft staan.

De eigenaar van het perceel heeft de imker verboden om zijn kasten te bezoeken, waardoor de imker dus niet meer voor zijn bijen kon zorgen.

Volgens de politie bestonden er twijfels of de bijen door de grondeigenaar zelf juist werden verzorgd.

"In het kader van dierenwelzijn is besloten de dieren direct onder te brengen bij een deskundig persoon."

De bijen moesten voor zonsopgang in beslag genomen worden, want zodra de zon opkomt vliegen ze uit.

De dieren zijn naar een geheime locatie gebracht, waar ze worden verzorgd.HORRORBLESSURE: hechting in geslachtsdeel voor Gent-verdediger

Verdediger Igor Plastun heeft geen fijne middag achter de rug. De verdediger moest na een stevige botsing met zijn eigen keeper gehecht worden aan zijn geslachtsdeel.

De Oekraïense mandekker moest bij het enorm pijnlijke moment ook nog eens een doelpunt incasseren. En dat terwijl hij daarvoor nog persoonlijk aantekende voor de gelijkmaker.

AA Gent nam het op tegen Sint-Truiden en tijdens de rust stond er, dankzij een goal van Plastun, een stand van 1-1 op het scorebord. Na rust ging het gruwelijk mis voor Plastun, maar ook voor AA Gent. De verdediger probeerde een gevaarlijke hoge bal weg te koppen, maar door miscommunicatie met keeper Thomas Kaminski gingen beide spelers vol voor de bal. De doelman plantte tijdens de sprong zijn knie vol in de edele delen van Plastun, die vervolgens kermend van de pijn op de grond bleef liggen. AA Gent kreeg de bal daarna niet weg en tot overmaat van ramp scoorde Sint-Truiden de beslissende 2-1.

Eenmaal aan de zijlijn was het goed mis voor de Oekraïense stopper. Plastun, wiens vriendin/vrouw waarschijnlijk met samengeknepen billen zat te kijken, moest ter plekken gehecht worden aan zijn geslachtsdeel. AUW!


Dronken duo doet dutje op oprit van A12

De politie heeft vannacht op de oprit van de A12 bij De Meern twee mensen aangehouden. Volgens de politie lagen zij daar in een geparkeerde auto een dutje te doen. Agenten dachten eerst dat de inzittenden van de stilstaande auto onwel waren geworden, omdat zij nergens op reageerden, meldt RTV Utrecht. Ook op schreeuwen en kloppen op de ruit werd volgens de politie niet gereageerd.

Nadat agenten een ruit van de auto hadden ingeslagen, werd duidelijk dat het tweetal dronken was en een tukje deed. "Dit resulteerde in een aanhouding voor rijden onder invloed en een aanhouding voor openbare dronkenschap", schrijft de politie op Instagram.Gestolen teddybeer met boodschap van overleden moeder teruggebracht

Een teddybeer met een spraakbericht van een overleden moeder is met hulp van beroemdheden terug bij de rechtmatige eigenaar. De knuffel van de Canadese Mara Soriano werd vorige week tijdens het verhuizen gestolen, waarna ze een grote zoekactie begon. De moeder van Soriano overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker. Vlak voordat ze ernstig ziek werd, gaf ze haar dochter de knuffel met daarin een audio-opname van zichzelf. "Het was de laatste herinnering aan mijn moeder zoals ik haar kende", zegt Soriano tegen de Canadian Press. "Het was haar stem zoals ik mij herinnerde van toen ik opgroeide." Ze was dan ook in alle staten toen ze merkte dat haar tas met de beer die bij de verhuiswagen stond, verdwenen was. In haar woonplaats Vancouver zocht ze in alle vuilcontainers en hing ze overal posters op. Het opsporingsbericht van een lokale verslaggever werd opgepikt door acteur Ryan Reynolds. Reynolds loofde een beloning uit van ruim 4000 euro voor degene die de beer zou terugbrengen naar Soriano. Ook George Stroumboulopoulos, een Canadese presentator, bood de vinder een beloning.


53 uur darten was vergeefs: wereldrecord toch niet voor duo uit Assen

Het wereldrecord darten komt toch niet in handen van twee mannen uit Assen. Eind oktober vorig jaar zetten Frank Posthumus en Wyan Alders met 53 uur darten een wereldrecord neer, dachten ze. Een vijf jaar oud record van bijna 51 uur onafgebroken pijlen gooien verdween zonder problemen in de prullenbak van een café in Assen. Maar naar nu blijkt was er een paar maanden voor de Assense vuurproef al een nieuw record gevestigd. Twee Britten bleken in juli 2019 58 uur lang gedart te hebben, maar dat record was nog niet verwerkt bij Guinness World Records en dus wisten de Assenaren er niets van. Na hun recordpoging kwamen ze er per toeval achter, zo vertellen ze vandaag bij RTV Drenthe. En dus staan niet hún namen in het boek, maar eisen twee Britten de eervolle vermelding op.


Kleinste gemeente van Italië viert eerste geboorte in acht jaar

Voor het eerst in tijden had de ooievaar weer eens wat te doen in Morterone, de kleinste gemeente van Italië. Dankzij de eerste geboorte in acht jaar is het aantal inwoners van het dorpje in de regio Lombardije gestegen naar 29.Het jongetje Denis (2,6 kilogram) kwam zondag weliswaar op de wereld in een ziekenhuis in de nabijgelegen stad Lecco, maar zijn moeder Sara Invernizzi woont in Morterone. "Dit is voor onze hele gemeenschap een waar feest", zegt burgemeester Antonella Invernizzi in de Italiaanse krant Corriere della Sera. Ondanks de komst van de kleine Denis blijft Morterone qua inwonertal de kleinste Italiaanse gemeente. En daar lijkt volgens de burgemeester voorlopig geen verandering in te komen: "Er zijn geen andere geboortes op komst, tenminste niet dat ik weet."


Voormalige Miss Kentucky moet cel in voor sturen naaktfoto's aan 15-jarig

In 2014 won ze een missverkiezing in haar thuisstaat, nu moet Ramsey BethAnn Bearse (29) de cel in. Ze stuurde topless foto's aan een 15-jarige oud-leerling en daar moet ze voor boeten.

Bearse werd in 2014 verkozen tot de mooiste vrouw van haar staat: ze werd Miss Kentucky. In de jaren daarna werkte ze als docente voor kinderen van 13 en 14 jaar oud, meldt CNN.

In december 2018 werd ze aangehouden voor het sturen van 'obsceen materiaal aan een minderjarige'. Het ging om vier topless foto's die ze via Snapchat stuurde aan een oud-leerling. Die was op dat moment 15 jaar oud.

Gisteren kreeg Ramsey BethAnn Bearse van een rechter te horen dat ze twee jaar de cel in moet. Ze moet zich maandag melden bij de gevangenis en wordt ook ingeschreven in een register voor zedendelinquenten.

De ex-miss heeft toegegeven dat ze de foto's stuurde. Ze zegt dat het eerste Snapchat-bericht bedoeld was voor haar echtgenoot. De ouders van de 15-jarige jongen vonden de naaktfoto's op zijn telefoon.Groningse winkelmedewerker sluit overvallers op

In Groningen heeft de politie twee mannen aangehouden na een mislukte overval op een kledingwinkel. De arrestatie verliep relatief eenvoudig: de overvallers konden geen kant op doordat een winkelmedewerker hen had opgesloten.

De mannen kwamen vanmiddag even na sluitingstijd de winkel aan de Waagstraat binnen. Ze bedreigden de winkelmedewerker met een mes en eisten geld uit de kassa. De medewerker wist daarop naar buiten te rennen en de deur op slot te doen.

De opgetrommelde politie stelde bij de arrestatie vast dat er meerdere ramen waren gesneuveld, meldt RTV Noord. Waarschijnlijk hadden de mannen geprobeerd op die manier naar buiten te komen. Ze zijn meegenomen naar het bureau.


Lerares overleden die zwanger werd van leerling (12) en later met hem trouwde

Een Amerikaanse oud-lerares die in de jaren 90 een schokgolf teweeg bracht door zwanger te raken van haar destijds 12-jarige leerling en later met hem trouwde, is gisteren op 58-jarige leeftijd gestorven. Volgens Amerikaanse media overleed ze aan de gevolgen van kanker.

Mary Kay Letourneau gaf les in de zesde klas van een basisschool in Seattle. Ze werd in 1997 gearresteerd vanwege een seksuele relatie met een van haar leerlingen, de 12-jarige Vili Fualaau.

De misbruikzaak kwam in aan het licht toen de politie een tip kreeg. Een getuige zou de lerares met haar leerling gezien hebben in een busje, terwijl ze seks hadden. Letourneau werd veroordeeld voor kinderverkrachting op het moment dat ze zwanger was.

Toen ze na zes maanden cel op vrije voeten was gesteld wegens goed gedrag, raakte ze opnieuw zwanger van Fualaau. Ze moest daarop terug naar de gevangenis, omdat de rechter het haar had verboden hem nog te zien.

Nadat ze uiteindelijk een gevangenisstraf van ruim zeven jaar had uitgezeten, trouwde ze in 2005 met Fualaau. De kinderen, Alexis en Georgia traden op het huwelijk van hun ouders op als bruidsmeisjes.

Het stel ging in 2017 uit elkaar, al was de scheiding pas vorig jaar augustus helemaal afgerond. Letourneau was bij het begin van de affaire met Fualaau 34 jaar, getrouwd en al moeder van vier kinderen.


17-jarige jongen is rijbewijs na een dag alweer kwijt

Een 17-jarige bestuurder heeft maar weinig aan zijn rijbewijs gehad. Afgelopen dinsdag slaagde hij voor het rijexamen, gisteren kon hij zijn roze pasje inleveren nadat de politie in Arnhem hem staande hield omdat hij veel te hard reed. Volgens de politie had de man zijn rijbewijs gisteren net opgehaald in het gemeentehuis.

Hij reed 105 kilometer per uur op een weg waar 50 kilometer is toegestaan. Ook reed hij alleen, terwijl hij vanwege zijn leeftijd nog verplicht is om met een begeleider in de auto te zitten.

Bewoners van de wijk Presikhaaf klagen al lange tijd dat er te hard wordt gereden in hun buurt. Daarom houdt de politie regelmatig snelheidscontroles.

"Behalve dat het gevaarlijk is om zo hard te rijden is het natuurlijk ook mega zonde", zegt de politie tegen Omroep Gelderland. "Een aantal maanden dure rijlessen nemen en dan binnen een week het rijbewijs alweer kwijtraken. Hopelijk is dit een wijze les geweest."

De jongen was overigens niet de enige die werd bekeurd. Nog negen bestuurders, die allemaal harder dan 70 kilometer per uur reden, werden op de bon geslingerd.


Hardloopster vindt afgehakt hoofd langs kant van de weg in Florida

Een hardloopster in Florida heeft een gruwelijke vondst gedaan. Tijdens haar dagelijkse hardlooprondje vond ze langs de kant van de weg een afgehakt hoofd, in staat van ontbinding. De politie staat voor een raadsel.

De vrouw liep gisteren een rondje in haar woonplaats St. Petersburg, in de Amerikaanse staat Florida, toen ze langs de kant van de weg een afgehakt hoofd vond. Dat schrijft CNN.

Omdat het hoofd al in verregaande staat van ontbinding is, blijkt identificatie moeilijk.

Leeftijd, afkomst en geslacht onbekend

Rechercheurs hebben de omgeving van de vindplaats afgezocht maar geen andere menselijke resten gevonden.

"We vragen buurtbewoners of ze iets gezien hebben", vertelt een woordvoerder van de politie. Op dit moment zijn zowel de leeftijd, afkomst en zelfs het geslacht van de overleden persoon onbekend.

De vrouw liep dit weekend ook langs de plek en had toen nog niets zien liggen. De politie denkt dan dus ook dat het afgehakte hoofd er in de afgelopen dagen is neergelegd. Er zijn geen bewakingscamera's op de plek.

Het lijkt de rechercheurs onwaarschijnlijk dat de persoon ook op de locatie overleden is, gezien de staat van de menselijke resten.


Mishandelde jongen (5) zamelt op kunstbenen miljoen in voor ziekenhuis.

Een Britse jongen heeft meer dan een miljoen pond opgehaald voor het ziekenhuis dat zijn leven heeft gered. De vijfjarige Tony Hudgell liep daarvoor een sponsorloop van tien kilometer op zijn beenprotheses. De jongen werd zwaar mishandeld door zijn ouders toen hij een baby was. In het Londense Evelina-kinderziekenhuis werden zijn benen geamputeerd en kreeg hij twee protheses. Zijn biologische ouders zitten een gevangenisstraf van tien jaar uit. Volgens zijn adoptiemoeder kon Tony in februari nog amper een stap zetten. Dat ging snel beter, begin deze maand liep hij al honderden meters per dag. Het was eigenlijk de bedoeling om 500 pond op te halen voor het ziekenhuis. Inmiddels staat de teller op meer dan een miljoen pond, zo'n 1,1 miljoen euro.


Restaurant geeft Amerikaan 'per ongeluk' pizza met hakenkruis mee

Een koppel uit de Amerikaanse staat Ohio schrok zich rot toen ze een pizzadoos openden. Bovenop de bestelde pizza lag een hakenkruis, gemaakt van peperoni. Jason en Misty Laska doen hun verhaal bij de lokale zender Fox 8. Jason had zaterdag een pizza gehaald, vlak voor het restaurant sloot. Toen zijn vrouw de doos opende, schrok ze zich rot. "Ze vroeg: heb jij dit zo besteld, hebben ze de pizza zo voor jou gemaakt?", zegt Jason. "Toen ik me omdraaide, zag ik waarom ze zo geschrokken was."

Bovenop de pizza lag een hakenkruis dat was neergelegd met stukjes peperoni. De pizza verdween direct in de prullenbak, want de eetlust was inmiddels wel verdwenen.

Het echtpaar belde meteen naar de pizzaketen om verhaal te halen, maar die was net een paar minuten dicht. Een dag later kwam er een bericht van de manager: het was een foutje.

"Hij zei dat het een 'intern grapje' was en dat de pizza zo nooit de deur uit had mogen gaan. De manager liet ook weten dat de betrokken medewerkers meteen ontslagen zijn." Een woordvoerder van de keten zegt tegen Fox 8 'diep teleurgesteld' te zijn in het personeel. "Dit gaat in tegen onze waarden."

Voor Jason en Misty is dat niet genoeg: zij gaan nooit meer naar dit restaurant. "Dit is onacceptabel.


Bijen in de schoorsteen: 'De honing komt uit het plafond'

Aanvankelijk dacht Ingrid Katilas uit het Zeeuwse Zonnemaire dat het om water ging. Maar al snel bleek dat het honing was dat in haar woning uit het plafond en langs de muren loopt. De honing komt van de naar schatting 100.000 bijen die in een ongebruikte schoorsteen boven haar huis 'wonen'. Vandaag haalt een imker de bijen weg. Het probleem met de bijen speelt al jaren in het dorp op Schouwen-Duiveland. "Je ziet ze af en toe je schoorsteen in vliegen. Of er zitten er een paar in huis. Maar ze doen niks, we hebben er verder geen last van", aldus Katilas bij Omroep Zeeland.

Totdat er vocht door het plafond droop. Katilas: "We dachten eerst dat het regen was. Toen hebben we het onderzocht en een stuk uit het plafond gesneden. Het bleek honing te zijn."

Het stuk plafond zit precies onder de schoorsteen die nooit werd gebruikt. "Een imker denkt dat er zeker 100.000 bijen in de schoorsteen zitten en misschien wel 70 liter honing."


Zes mensen in Duitsland naar ziekenhuis en postkantoor ontruimd door 'stinkvrucht'

In Duitsland is een postkantoor ontruimd en zijn zes medewerkers afgevoerd naar het ziekenhuis vanwege een verdacht pakketje. Tientallen hulpverleners moesten eraan te pas komen voordat werd ontdekt dat het om de exotische 'stinkvrucht' doerian ging.  Zes ambulances, vijf politiewagens, drie verschillende brandweerkorpsen: de hulpdiensten rukten afgelopen weekend massaal uit naar een postkantoor in het Duitse Schweinfurt. Zestig medewerkers werden geëvacueerd. Twaalf mensen zijn vanwege misselijkheid ter plekke behandeld, zes anderen werden naar het ziekenhuis gebracht.

En de reden? Vier stukken stinkend stuk fruit in een 'verdacht pakketje', zo schrijft de politie in een verklaring. Volgens CNN had iemand de vrucht vanuit het Duitse Neurenberg naar een 50-jarige inwoner van Schweinfurt gestuurd. De stank was zo afschuwelijk dat alle alarmbellen afgingen bij de medewerkers van het postkantoor. De vrucht staat bekend om zijn penetrante geur van rotte eieren, veroorzaakt door de vorming van waterstofsulfide. Sommige bus- en luchtvaartmaatschappijen hebben het daarom verboden de stinkvrucht mee te nemen en ook hotels voelen er niets voor dat gasten een doerian mee naar binnen nemen. De doerian is ondanks de lucht een dure vrucht en kost tussen de 45 en 90 euro. De vrucht is uiteindelijk afgeleverd bij de geadresseerde.


Man vergeet kilo's goud in Zwitserse trein

Zwitserse autoriteiten zijn op zoek naar een man die in 2019 enkele kilo's goud achter heeft gelaten in een trein. Het gaat om ongeveer 3,5 kilo goud met een waarde van zo'n 170.000 euro.

De man reisde in oktober 2019 met spoorwegmaatschappij SBB van Sankt Gallen in het noordoosten naar Luzern in het midden van het land. De politie heeft een zoektocht opgezet naar de eigenaar, maar hij werd niet gevonden.

Daarom heeft de openbaar aanklager van het kanton Luzern nu een oproep geplaatst. De man heeft vijf jaar de tijd om zich te melden bij het Openbaar Ministerie in Luzern.


Boek na bijna 40 jaar terug bij bibliotheek, 5 euro boete

De bibliotheek in het Gelderse Groesbeek heeft een boek teruggekregen dat bijna 40 jaar geleden al ingeleverd had moeten worden. Het boek Terug naar Oegstgeest van Jan Wolkers had op 5 maart 1981 terug moeten zijn, maar het duurde 39 jaar, 13 weken en 5 dagen voor iemand het kwam brengen. "Soms geloof je als medewerker van de bibliotheek je eigen ogen niet", schrijft de bieb op Twitter, met daarbij een afbeelding van de stempelkaart die bij het boek zat. "De lezer kon het vast moeilijk loslaten." De man die het boek terug kwam brengen zei dat het dertig jaar te laat was. "Ik dacht dat het een grapje was", zegt Antonie van Bergen van de bibliotheek in Groesbeek tegen Omroep Gelderland. De bibliotheek werkt met een maximaal bedrag van 5 euro boete. "Als er geen maximumbedrag was, zou de boete zijn opgelopen tot 1530,75 euro", zegt de bieb. Maar hij hoeft niets te betalen. De onbekende man die het boek kwam inleveren vertelde dat hij het na tientallen jaren bij toeval had gevonden op zolder, toen hij aan het opruimen was. De bibliotheek wil graag met hem in contact komen. Het gaat volgens Van Bergen om een lange man van rond de vijftig jaar.

"We hopen dat hij zich meldt en het verhaal achter het boek kan komen vertellen."'Vliegtuigoptreden' van Tim Akkerman blijkt nep, is publiciteitsstunt.

Het nieuws dat Tim Akkerman op 1 juli een optreden voor 524 mensen zou geven in een stilstaand vliegtuig, blijkt slechts een publiciteitsstunt.

Onder meer NU.nl trapte hier maandag in en schreef er een bericht over, waarna de zanger tegen het AD liet weten dat hij met zijn zelfbedachte nieuws aandacht wilde genereren voor de cultuursector.

"Omdat de cultuursector zo geraakt werd", zegt de zanger.

"Het was een statement, omdat mensen wel in een vliegtuig samen mogen komen en niet bij een openluchtconcert.

Dat vonden wij gek.

Op het idee van een vliegtuig kwam ik na het lezen van de column van Claudia de Breij."

Akkerman liet maandagmiddag weten een concert te willen geven in een stilstaand vliegtuig, nadat vorige week bekend werd dat vliegreizen binnenkort weer mogelijk zijn.

De luchtfiltering in vliegtuigen zou volgens de zanger anders zijn, wat voor bescherming zou zorgen.

Een man genaamd Bernard Vissers zou een vliegtuig beschikbaar stellen voor het optreden van de zanger.

Een gefingeerde naam, zo legt Akkerman uit.

"Overigens heeft er door dit bericht wel serieus een vliegtuigmaatschappij zich gemeld dus misschien komt het wel degelijk van de grond."


Heerlijke marketingstunt: Burger King verandert naam van speler McDonald

Een heerlijke marketingstunt in Costa Rica, waar fastfoodketen Burger King de naam op het shirt van Jonathan McDonald voor één wedstrijd veranderde in Burger King.

De naam van speler McDonald doet natuurlijk sterk denken aan McDonald's, een grote concurrent van de Burger King.

Daarom besloot Burger King de naam van McDonald voor één wedstrijd te veranderen.


Man in Rotterdam aangehouden met half miljoen euro in boodschappentas

Een 51-jarige man uit Brazilië is aangehouden door de politie in Rotterdam, omdat hij 525.000 euro in een grote boodschappentas bij zich had.

Hij wordt verdacht van witwassen.

De politie kreeg woensdag een tip en ging naar de Argonautenweg in Hillegersberg.

Daar in de buurt zagen ze de man met een big shopper in een auto stappen.

In de tas zaten stapeltjes bankbiljetten. Het geld is geteld en in beslag genomen.


'Hitlers alligator' sterft in dierentuin van Moskou, 84 jaar oud

Saturnus is dood, de bejaarde ster uit de dierentuin van Moskou.

Hij groeide uit tot legende nadat hij, tijdens een bombardement in de Tweede Wereldoorlog, de benen had genomen uit de dierentuin van Berlijn.

Het verhaal ging dat hij daar terecht was gekomen als Amerikaans cadeau aan Adolf Hitler.

De alligator met de bijzondere levensgeschiedenis is ongeveer 84 jaar geworden.

"Een zeer respectabele leeftijd", laat de dierentuin van Moskou weten.

"Hij heeft een lang en afwisselend leven gehad."

Saturnus belandde in 1946 in de Russische hoofdstad.

Hij was ernaartoe verhuisd vanuit Berlijn, waar hij uit de dierentuin ontsnapte tijdens de chaos na een bombardement op 23 november 1943.

Het is een raadsel waar hij heeft uitgehangen tot de dag waarop hij, drie jaar later, in de Duitse hoofdstad bij toeval werd ontdekt door een Britse militair.


Wandelaars Nieuw-Zeeland overleven 19 dagen in wildernis

In Nieuw-Zeeland zijn twee wandelaars levend teruggevonden die 19 dagen vermist waren in de wildernis.

De politie meldt dat de twee alleen lichte verwondingen hebben opgelopen en het naar omstandigheden goed maken.

Jessica O'Connor en Dion Reynolds (beiden 23) raakten kort na het begin van hun vijfdaagse tocht in het Kahurangi National Park verdwaald in de mist.

In de dagen daarna verstuikte Reynolds zijn enkel.

Zijn partner kneusde haar rug na een val en de twee besloten daarom even op dezelfde locatie te blijven.

Vervolgens gingen ze op zoek naar een plek met water en bleven daar wachten in de hoop gevonden te worden.

Vanuit een van de zoekhelikopters van het Nieuw-Zeelandse leger werd de rook gezien van het kampvuur dat de twee hadden gemaakt, en konden ze worden gered.

Ze hadden slechts proviand gepakt voor enkele dagen en hadden lang niet gegeten.


Premier Nieuw-Zeeland praat rustig door op tv tijdens aardbeving

In Nieuw-Zeeland is deze week een aardbeving geweest.

Die had een kracht van 5,6 en heeft voor zover bekend niet geleid tot gewonden of grote schade. Wel gebeurde het op een opvallend moment: midden in een tv-interview van premier Jacinda Ardern.

Vanuit het parlementsgebouw in de hoofdstad Wellington sprak Ardern via een videoverbinding met het programma Newshub, toen de grond begon te schudden.

"We hebben hier een klein aardbevinkje, Ryan", zei ze tegen de presentator:

'We hebben hier een kleine aardbeving'

De premier bleef opvallend kalm: "Als je achter me dingen ziet bewegen, beweegt hert gebouw een beetje meer dan normaal."

Nadat de aardbeving was gestopt, zei Ardern dat alles in orde was.

"Er hangen geen lampen boven me.

Het lijkt erop dat ik in een stevig gebouw sta."

Ook buiten viel de paniek mee.

Wel werd het treinverkeer tijdelijk stilgelegd en in supermarkten werden de producten in de schappen flink door elkaar geschud.


Nederlander heeft oehoe-nest op het balkon.

Een opmerkelijk natuurfenomeen in het Belgische Geel: een oehoe en haar drie jongen wonen daar op het balkon van de Nederlander Jos Baart.

De vogels hebben zich genesteld in een bloembak voor het raam.

Baart woont in het centrum van Geel, een plaats met zo'n 40.000 inwoners.

Dat de oehoe en haar jongen zich daar vertonen en ook blijven, is zeer bijzonder.

De dieren zijn schuw en laten zich normaal amper zien.

Begin februari ontdekte hij weer drie eieren in de bloembak en daarmee lukte het wel. Baart zocht de broedtijd op en rekende erop dat de eieren rond Pasen zouden uitkomen. "Het werd 11 april, Paaszaterdag.

Inmiddels zijn de jongen vijf weken oud en ziet Baart dagelijks hun kopjes voor het raam

Baarts zegt op Facebook dat de oehoes naar verwachting nog twee maanden op zijn balkon blijven voordat ze uitvliegen.


Restaurantbezoekers in Maryland krijgen 'bumpertafels' om voldoende afstand te bewaren

Een visrestaurant in de Amerikaanse staat Maryland geeft bezoekers een 'bumpertafel' om onderling voldoende afstand te kunnen houden.

Of het ook comfortabel is moet nog blijken: bezoekers kunnen niet zitten aan de tafel en moeten blijven staan.

Volgens de eigenaar van het restaurant heeft hij al aanvragen gekregen van andere bedrijven om de bumpertafels te kunnen gebruiken.


Onderzoek naar Franse oud-president Giscard d'Estaing (94) om ‘betasten billen’ journaliste

In Frankrijk is vandaag een onderzoek gestart naar oud-president d'Estaing vanwege seksueel misbruik.

De Duitse journaliste Ann-Kathrin Stracke (37) beweert dat de 94-jarige Giscard d'Estaing haar eind 2018 betastte na een interview.

Hij zou herhaaldelijk haar billen hebben aangeraakt.

De Franse openbaar aanklager laat weten daarom een onderzoek te starten.

Stracke, die voor de Duitse zender WDR werkt, zegt blij te zijn dat het Openbaar Ministerie kijkt naar de zaak, ,,Ik sta natuurlijk ter beschikking van justitie in het kader van het onderzoek”, laat de journaliste weten.

Ze deed op 10 maart aangifte tegen Giscard d'Estaing.


Canadese snelheidsduivel (19) rijdt ruim 300 kilometer per uur: ‘Dit is de hoogste snelheidsovertreding ooit’

De Canadese politie heeft gisteravond bij Toronto een 19-jarige snelheidsduivel van de weg gehaald.

De jongeman wordt beschuldigd van gevaarlijk rijden omdat hij met de ‘ongelooflijke’ snelheid van 308 kilometer per uur over de snelweg reed.

,,Dit is de hoogste snelheidsovertreding waarover ik ooit heb horen praten’’, zo reageerde sergeant Kerry Schmidt.

De bestuurder, vergezeld door een leeftijdsgenoot, reed in de Mercedes van zijn vader.

Zijn rijbewijs werd onmiddellijk opgeschort en het voertuig werd zeven dagen in beslag genomen.

De jongen wordt ook beschuldigd van gevaarlijk rijden, zei Schmidt.

Het incident vond zaterdagavond plaats ten zuidwesten van Toronto op een deel van de Queen Elizabeth Highway, waar de maximale snelheid 100 km per uur is.

,,Het had een vreselijk ongeluk kunnen worden (...) de Queen Elizabeth Highway is geen racebaan’’, zei de sergeant verontwaardigd.

Volgens hem besloten diverse automobilisten die de auto over de weg hadden zien scheuren, te claxonneren naar de politie uit tevredenheid over zijn aanhouding.

De jongen is voorlopig op vrije voeten gesteld, in afwachting van een beslissing van de rechter.

,,Ik weet zeker dat hij het nog moeilijk zal krijgen als hij aan zijn vader moet uitleggen waarom diens auto op deze Moederdag niet meer in de garage staat’’, aldus de politieagent.Game of Thrones-acteur tilt 501 kilo en breekt wereldrecord deadliften

Het wereldrecord deadliften is gebroken door Game of Thrones-acteur Hafthór Björnsson. De 31-jarige IJslander hield 501 kilogram twee seconden boven de grond.

Daarmee verbrak hij het vorige record van Eddie Hall, die 500 kilogram wist op te tillen.

Bij een deadlift moet je een gewicht optillen in een voorovergebogen houding, waarbij ook de knieën meebuigen.

 Het is niet de eerste titel die de IJslander verovert. In 2018 werd hij uitgeroepen tot Sterkste Man van de Wereld


Schietstoel gevechtsvliegtuig per ongeluk geactiveerd tijdens rondvlucht

Een 64-jarige Fransman heeft zichzelf per ongeluk gelanceerd met zijn schietstoel toen hij als passagier in een straaljager zat.

Hij schoot met 500 kilometer per uur uit het toestel toen hij zich schrap wilde zetten en hierdoor aan een hendel naast zijn stoel trok. De man kon veilig landen door zijn parachute.

De vlucht was een cadeau van de collega's van de man.

Het toestel heeft een topsnelheid van zo'n 1400 kilometer per uur.

Hij had nog nooit eerder in een militair vliegtuig gevlogen en was erg gespannen, maar durfde zijn cadeau niet te weigeren.

Tijdens het opstijgen raakte de man in paniek en greep hij naar iets om zich vast te houden. Dat bleek de hendel te zijn waardoor de schietstoel werd geactiveerd.

De piloot had ook gelanceerd moeten worden, maar dit gebeurde niet door een technische fout in het vliegtuig.

Hij kon het toestel daardoor wel veilig aan de grond zetten.


Bijzondere penisplant bloeit in Hummelo en hij stinkt enorm: ‘Er hangt een lijkenlucht omheen’


Een rariteit in de plantenwereld, noemt de Hummelose kweker Robbert van Til de Amorphophallus konjac, oftewel de penisplant.

Daarvan staat er nu één in bloei bij zijn kwekerij Bandus in het buitengebied van Hummelo.

En dat is bijzonder, want de plant bloeit maar eens in de zes tot zeven jaar.

De penisplant heeft wel meer eigenaardige kenmerken.

De belangrijkste: het ding stinkt enorm. ,,Er hangt een lijkenlucht omheen”, zegt Van Til.

,,De plant verspreidt deze geur omdat hij door aasvliegen wordt bestoven.”


Vrouw 'doodverklaard' en werd levend teruggevonden in vriezer van mortuarium

Zou er leven na de dood kunnen zijn?

Voor deze Zuid-Afrikaanse vrouw was de dood toch echt niet helemaal het einde.

Paramedici uit Johannesburg werden onlangs behoorlijk verrast.

Een vrouw, die nog niet bij naam is genoemd, werd wettelijk doodverklaard en opgeslagen in de vriezer van een mortuarium.

Maar toen ze eruit werd gehaald, kwamen ze erachter dat ze nog ademde.

De vrouw was betrokken bij een auto-ongeluk met twee andere slachtoffers.

De paramedici controleerden haar hartslag en ademhaling om vast te stellen of ze nog leefde.

 De familie praat nu met het ambulancepersoneel om over hun manier van werken te praten.

De vrouw lag misschien nog maar heel kort in de vriezer van het mortuarium, maar ze ligt nu te herstellen in een ziekenhuis in de buurt van Johannesburg.

De technici van het mortuarium moeten ook herstellen, om over de schok heen te kunnen komen!


Vrouw ontdekt dat haar man op mannen valt, neemt vervolgens wraak

Een vrouw uit Afrika ontdekte dat haar man op mannen valt en bedacht een duivels plan. Ze vervangende stiekem de glijmiddel van haar man met superlijm.

Toen haar man van bil wilde gaan met een andere man maakten ze de fout van hun leven door superlijm te gebruiken in plaats van glijmiddel.

Op beelden is te zien hoe de twee aan elkaar vast zitten en het uit schreeuwen van de pijn. De voorste, die van achter vast zit, lijdt natuurlijk het meeste van dit ongelukkige ongevalletje. Inmiddels zijn de beelden heel de wereld overgegaan.

De vrouw van deze man heeft toch wel wraak kunnen nemen op de meest gruwelijke manier dat je maar bedenken kan. Heel ziek…


Erotische massage in coronatijd: Tilburger krijgt boete van 10.000 euro voor overtreden regels

De eigenaar van een massagesalon in Tilburg krijgt een boete van 10.000 euro omdat hij in coronatijd toch doorging met het aanbieden van massages. Volgens burgemeester Theo Weterings overtrad hij voor de tweede keer in korte tijd de noodverordening door zich niet aan de 1,5 meter afstand te houden. De massagesalon is gevestigd in een bedrijfsruimte bij een woning aan de  Voorschotenstraat in de wijk Reeshof.  Het gaat om een legaal bedrijf waarbij eerder overtredingen zijn geconstateerd, aldus een woordvoerster van de gemeente Tilburg. ,,En waar ook erotische massages worden aangeboden.

De locatie is al langer in beeld bij gemeente en politie vanwege meldingen van overlast en illegale prostitutie.  Een masseur valt onder de contactberoepen, net als bijvoorbeeld kappers en nagelstylisten. Ze kunnen bij hun werk geen 1,5 meter afstand te houden tot de klant.  Twee weken geleden kreeg de Tilburger al een waarschuwing van de burgemeester omdat het werk in de massagesalon doorging, ondanks de ingevoerde coronamaatregelen.  Dinsdag hebben toezichthouders van de gemeente samen met de politie een hercontrole uitgevoerd. Er werd nog steeds gewerkt. Omdat dit de tweede keer is dat er een overtreding van de noodverordening is geconstateerd, is de eerdere waarschuwing omgezet in het verbeuren van de dwangsom.” De eigenaar van de massagesalon kan daar nog wel bezwaar tegen maken. Bij de controle van dinsdag sprak de politie ook een klant. Hij wordt niet beboet. In de noodverordening is alleen het uitoefenen of laten uitoefenen van een contactberoep verboden.


Ouwehands Dierenpark heeft signalen dat reuzenpanda drachtig is

Ouwehands Dierenpark zegt dat er positieve signalen zijn dat reuzenpanda Wu Wen drachtig is. Het is echter nog niet zeker of de paring in januari een succes was. Het dier wordt sinds de paring in de gaten gehouden, waarbij verzorgers de hormonen in haar urine monitoren.  Haar hormoonspiegel blijkt te stijgen, wat zou kunnen betekenen dat ze drachtig is. Het kan echter ook een schijndracht zijn. Ook valt op dat Wu Wen steeds vaker in haar 'kraamhol' gaat zitten, wat ze eerder niet deed.


Linda de Mol moet sinds coronacrisis zelf huis schoonmaken

Linda de Mol (55) komt de coronacrisis door door vrij hysterisch haar huis schoon te maken.  De presentatrice is continu met spray en ontsmettende doekjes in de weer.  "Ik ben al van de poets, maar nu helemaal", zei ze woensdag in 'Ladies Night.'  Normaal gesproken heeft Linda iemand in dienst om haar huis schoon te maken, maar nu doet ze het helemaal alleen. "Ik heb laatst voor het eerst in tijden een hele verdieping gestofzuigd.  Dat is een hele work-out", zo ondervond Linda. "De transpiratie liep in stralen van me af.  Ik heb natuurlijk een groot huis, wat ook wel fijn is omdat je een beetje de ruimte hebt om elkaar af en toe eventjes te ontwijken.  Maar ik ben heel erg smetvrezerig momenteel."

Indiase tweeling geboren

In India heeft een vrouw een tweeling op de wereld gezet. De jongen en het meisje heten Corona en Covid, vernoemd naar het dodelijke virus dat momenteel de wereld in zijn greep heeft.

Het stel voegt bij de bekendmaking van de namen direct toe dat het niet zeker is of de twee hun namen zullen behouden: „Wellicht bedenken we ons en geven we hen andere namen.” In gesprek met PTI zegt moeder Preeti Verma: „De bevalling volgde na flink wat complicaties. Daarom wilden we de deze dag memorabel maken.”

Ze vervolgt: „Ja, het is een gevaarlijk en levensbedreigend virus, maar de pandemie heeft ervoor gezorgd dat men weer meer focust op hygiëne en goede gewoonten.

Covid en Corona zijn kerngezond en zijn samen met hun moeder inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.


Automobilist na positieve blaastest: 'Het waren de kersenbonbons'

Een beschonken automobilist kwam vannacht in Arnhem met een opmerkelijke verklaring voor zijn positieve blaastest. Hij zei dat een doos kersenbonbons de boosdoener was. De man viel de politie op toen hij slingerend en langzaam reed over de Rijksweg-West. Bij een controle blies hij 275 ugl, terwijl de maximum toegestane hoeveelheid voor een ervaren bestuurder 220 ugl is. De man bezwoer dat hij niet te veel had gedronken, schrijft de politie op Facebook. Wel had hij naar eigen zeggen meer dan een doos kersenbonbons verorberd. Ze zouden in de aanbieding zijn geweest. Volgens de politie had hij chocolade op zijn tanden. Het is onwaarschijnlijk dat de kersenbonbons hebben geleid tot de positieve test. Hypothetisch is dat mogelijk als iemand net voor het blazen een sterke bonbon heeft gegeten. Er blijft dan een hoge concentratie alcohol in de mond, maar die verdwijnt na een paar minuten. De man is later op het bureau getest met een ademanalyse die nog steeds 275 ugl aangaf. NRC schreef enkele jaren geleden dat je zo'n 42 van de chocolaatjes moet eten om op de hoeveelheid alcohol van een halve liter bier te komen.

Even geen 'offer you can't refuse': New Yorkse maffia hard geraakt door corona

Allerlei bedrijfstakken worden hard geraakt door de coronacrisis, maar er is eentje waar je misschien niet meteen aan denkt: de maffia. Toch hebben ook maffiosi het zwaar door de uitbraak van Covid-19. Dat schrijft The New York Post. Volgens politiebronnen van de tabloid zorgt de coronacrisis voor iets wat de politie bijna niet lukt: de georganiseerde criminaliteit indammen. Illegaal gokken, afpersing en de vuilophaalbusiness. Alle 'bedrijfstakken' waar de maffia normaal sterk in is, zijn geraakt door de uitbraak van het coronavirus, zegt The New York Post. Gegokt wordt er bijna niet meer, omdat alle grote sportwedstrijden van bijvoorbeeld de Basketball League, de Hockey League en het paardenracen op hun gat liggen. Restaurants afpersen is er ook niet meer bij: die zijn allemaal gesloten, net al veel bouwplaatsen. De maffia in New York is ook sterk in de markt van het vuilnis ophalen, maar ook daar valt momenteel geen droog brood te verdienen.

Enorme krab rooft peperdure camera Nederlandse onderzoekster


Het was een complete ravage die Annabel Dorrestein onlangs aantrof in de jungle van Christmaseiland. Haar apparatuur was vernield en van de peperdure warmtebeeldcamera ontbrak ieder spoor. De hoofdverdachte? Een kokoskrab, niet voor niets ook klapperdief genoemd.

Dorrestein doet op het Australische eiland in de Indische Oceaan onderzoek naar het gedrag van vleerhonden. Die gaan 's nachts op zoek naar eten en dat wilde ze graag filmen. De camera stond op een statief en was vastgemaakt aan een grote accu.

's Ochtends bleek dat haar onderzoeksplek ongewenst bezoek had gehad. "Het statief was omgevallen, er zaten overal diepe krassen op en een stekker was helemaal verbogen", zegt ze tegen de NOS. Het ergste was nog dat de camera van ruim 3000 euro was verdwenen. "We hebben uren in het oerwoud gezocht, maar vonden hem nergens."

Gezien de sporen op de apparatuur ging de verdenking meteen uit naar een kokoskrab. Die beschermde kreeftachtigen kunnen tot wel 1 meter groot worden en wegen dan zo'n 4 kilo.

Ze hoopt dat haar verzekering de diefstal dekt en ze een nieuwe camera kan kopen. "En ik plak er sowieso een zendertje op zodat ik hem kan terugvinden als hij weer wordt meegenomen."


Australische vrouw bevalt van enorme baby van 6,6 kilogram.


In de Australische staat Victoria is een vrouw bevallen van een enorme baby. Het meisje, Willow, woog bij de geboorte 6,6 kilo.

De baby kwam op natuurlijke wijze ter wereld en is met 6,6 kilo 'enorm'. Als je bedenkt dat een gemiddelde baby tussen de 2,5 en 4,5 kilo weegt, dan is dat niet mals.

De baby past al in kleding die eigenlijk voor een kind van drie maanden bedoeld is.

Eerder dit jaar werd in IJsland ook al eens een baby van zes kilo geboren. EditieNL ging vervolgens op zoek naar Nederlandse vrouwen die waren bevallen van een enorme baby. Sambrina is een van hen: "We hadden wel meegekregen dat hij groot was, maar we hadden niet verwacht dat hij boven de twaalf pond was."Gentse toiletten lopen over met schuim


Bewoners van een paar huizen in Gent moesten deze week schuim uit hun toiletten en wastafels scheppen. Door een lek bij een nabijgelegen zeepverwerkingsbedrijf in de Belgische plaats kwamen er honderden liters schuim in het riool terecht en daardoor bij mensen thuis omhoog, meldt de VRT.

Een van de getroffen bewoners zegt tegen de Vlaamse omroep dat hij gek opkeek toen hij na een rondje fietsen thuis een warme douche wilde nemen: "Al vijf tonnen schuim heb ik vanuit mijn toilet en stookruimte weggeschept!"

Een vrouw in de Amerikalaan in Gent merkte al aan het einde van de middag dat er schuim uit een riooldeksel op straat kwam. Uren later stond het schuim duimendik op straat en kwam het bij drie huizen uit de riolering omhoog.

De brandweer heeft een anti-schuimmiddel in het riool gegooid. Ook heeft het zeepbedrijf Christeyns de riolering leeggezogen. Er zou geen sprake zijn van gevaar voor de gezondheid door het schuim. Sommige bewoners hebben wel wat schade in huis, die het chemische bedrijf belooft te vergoeden.Belg vindt 10.000 euro op straat en brengt het naar politie


Eerlijkheid duurt het langst, moet degene die een flink geldbedrag in een Belgische winkelstraat opdook hebben gedacht. Maar liefst 10.000 euro lag er zo voor het oprapen in de Gasthuisstraat in Turnhout.

Intussen is het geld terug bij de rechtmatige eigenaar, zo meldt Het Nieuwsblad. „De Gasthuisstraat in Turnhout was dinsdag misschien wel even de meest aantrekkelijke winkelstraat van het land”, aldus de lokale politie. Een voorbijganger trof de biljetten aan en bracht direct de politie op de hoogte. Agenten die ter plaatse kwamen, konden direct achterhalen wie recht had op de 10.000 euro. „De inspecteurs konden niet veel later het stapeltje eurobiljetten overhandigen aan de gelukkige eigenaar.”

Het is niet duidelijk of de eerlijke vinder een beloning kreeg. De politie heeft geen details vrijgegeven over de persoon die het geldbedrag verloor.


Al vijf auto's te water in haven van Marseille door fout in navigatiesysteem.


Een Franse automobilist is maandag door een fout in zijn navigatiesysteem de haven van de Franse stad Marseille in gereden. Het was al de vijfde keer in vijf maanden tijd dat een bestuurder niet goed oplette en daardoor in het water terechtkwam, schrijven Franse media.

De 56-jarige automobilist reed met zijn personenauto de oude haven in. De man wist via het raam zelfstandig uit de wagen te klimmen, waarna hij werd opgevangen door de toegesnelde brandweer. Hij reed via een aflopende helling het water in, omdat zijn navigatiesysteem aangaf dat hij in een tunnel reed. De man had dit blijkbaar niet door. Vervolgens verdween de auto in het metersdiepe water. Volgens politiebronnen heeft het slechte weer mogelijk ook een rol gespeeld. De man was volgens Franse media onderkoeld en in shock, maar mankeerde verder niets. De lokale politie waarschuwt dat het ongeval een "dramatische afloop" had kunnen hebben. Om soortgelijke ongelukken in de toekomst te voorkomen, wordt bij de verkeersveiligheidsdienst en politie melding gemaakt van de incidenten.


Japanner stal 5800 fietszadels, tegen stress en als hobby


In de Japanse stad Osaka is een man opgepakt die 5800 fietszadels heeft gestolen. De 57-jarige vrachtwagenchauffeur zei tegen de politie dat hij de zadels meenam tegen de stress.De man kon worden opgepakt omdat een beveiligingscamera had vastgelegd hoe hij in november twee fietszadels ontvreemdde bij een treinstation. Na de arrestatie ontdekte de politie de duizenden zadels in een opslagruimte. De chauffeur heeft de diefstallen bekend. "Ik begon er 25 jaar geleden mee om van de werkstress af te komen. Daarna kreeg ik er langzaamaan steeds meer lol in", staat in de verklaring van de man tegenover de politie.


Duitser steelt stroom voor Tesla pal naast politiebureau


Een 48-jarige Duitser heeft stroom gestolen uit een toilet op een bouwplaats pal naast het nieuwe hoofdbureau van de politie in de Duitse stad Mettman. De man verschafte zich toegang tot de bouwplaats en begon te tanken. De politie ging een kijkje nemen nadat het inbraakalarm van het naburige overheidsgebouw, dat nog in aanbouw is, was afgegaan. Daarbij deden de politieagenten een merkwaardige ontdekking: een witte Tesla stond geparkeerd voor een geopend bouwhek en vanuit de auto liep een stroomkabel richting een toiletgebouw op het terrein. Toen de agenten de kabel volgden, ontdekten ze dat de stekker was aangesloten op een van de stopcontacten in de toiletvoorziening (bij de urinoirs) met als doel de elektrische auto op te laden. Even later kwam een 48-jarige man uit Kevelaer aan lopen, die vertelde dat hij was gestrand met een lege accu en daarom geen andere mogelijkheid zag dan stroom te stelen. De man had kennelijk niet gedacht aan de voor de hand liggende optie om hulp te zoeken bij het politiebureau zelf, waar laadpalen voor de deur zouden staan. Als de man zijn auto daadwerkelijk in het 220 volt-stopcontact had opgeladen, zou dat volgens de politie zo’n 40 uur hebben geduurd. Er is inmiddels een strafprocedure gestart tegen de Tesla-rijder.


Belg eet elke dag friet, al 32 jaar lang


Een medium friet met een vleesje erbij. Voor Rudy Gybels is het een bestelling waar hij elke dag in de snackbar om vraagt. Al 32 jaar lang. Ondanks het bizarre dieet heeft de 45-jarige Belg geen overgewicht of andere gezondheidsproblemen. "Ik voel me goed." Elke dag haalt Rudy frietjes bij een van de snackbars in de buurt van zijn huis. In 32 jaar sloeg hij de maaltijd slechts één keer over. Rudy weet dat nog goed, vertelt hij aan de Vlaamse omroep VRT. "Ik lag met griep in de zetel." Toch kon hij ook die ene dag niet stoppen met denken aan zijn goudgele vrienden. "Toen miste ik mijn frieten heel erg. Ik had zelfs het gevoel dat mijn lichaam om frieten vroeg. Misschien was ik daarom de volgende dag al beter om 's avonds toch weer naar de frituur te gaan voor mijn dagelijkse portie."Rudy werkt als radio-dj en toen hij als 14-jarige jongen bij een lokaal radiostation zijn carrière begon, werden de frietjes een dagelijkse gewoonte. Hij liep namelijk iedere dag langs de snackbar en na zijn radioprogramma had hij altijd zin in een bakje patat. Vooral de sfeer in de snackbar vond én vindt hij aangenaam: "De mensen die friet gaan halen zijn altijd goedgezind", vertelt hij aan de omroep. Of hij bang is voor zijn gezondheid door zijn eetgedrag? Nee, het interesseert hem niets. Hij voelt zich kerngezond en is van mening dat je in het leven gewoon moet doen wat je graag wil doen. "En dus eten waar je zin in hebt, dat is mijn visie."


Paaldanseres kukelt zes meter naar beneden


Een paaldans-act in een nachtclub in Dallas is flink misgelopen. Genea Sky kukelde van een hoogte van zes meter naar beneden, deed alsof er niets aan de hand was en danste zelfs nog even verder. Ze hield er wel een gebroken kaak, een verstuikte enkel en verschillende gebroken tanden aan over.

Genea, die in het ziekenhuis herstellende is van een kaakoperatie, zette deze week een Instagramfilmpje online. De danseres verklaarde overdonderd te zijn door de vele steunberichten. ,,Ik ben jullie erg dankbaar. Ik heb veel pijn, maar ben klaar om de lange weg naar het herstel in te slaan, zodat ik terug kan keren naar mijn normale leven.'' De val staat als een arbeidsongeval geboekt, maar of de verzekering van de XTC Cabaret-club over de brug zal komen, is nog maar de vraag. Haar striptease-inkomen volstaat niet om de medische kosten te dekken. De vrienden van Genea zijn daarom een GoFundMe-crowdfunding gestart waar tot nu toe al 38.000 dollar is opgehaald.


Agressieve Pool bijt agent stuk vinger af


Een 29-jarige man heeft in Polen een deel van een vinger van een politieagent afgebeten toen hij werd gearresteerd. Dat heeft een woordvoerster van de politie in Poznan, waar het incident zich afspeelde, gezegd. De gewonde politieman heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten. ,,Het is een 1,5 centimeter lang stuk van de pink van de rechterhand", aldus de zegsvrouw. Of het afgebeten deel kon worden aangezet, kon zij niet zeggen. De automobilist uit Gdańsk trok de aandacht van de politie omdat hij niet bij een verkeerscontrole was gestopt en er hard vandoor ging. Met een snelheid van soms meer dan 140 kilometer per uur probeerde hij al spookrijdend via het centrum van Poznan aan de politie te ontsnappen.

Uiteindelijk werd hij klemgereden en gearresteerd, waarna hij de agent beet.

Volgens de eerste bevindingen had de man drugs gebruikt. Hij is een bekende van de politie en staat geregistreerd voor verschillende misdrijven, waaronder inbraken en diefstallen. Hij heeft geen rijbewijs.


Zwitsers kwartje 3 millimeter groot


Een nieuwe Zwitserse munt geeft een nieuwe betekenis aan het woord kleingeld: het kwart-frank-stuk is maar 2,96 millimeter in doorsnee en 0,063 gram zwaar.

Volgens de Zwitserse Munt is het kwartje het kleinste gouden geldstuk ter wereld. Het is bedoeld om de vaardigheden van de Zwitserse muntmeesters te illustreren.

Op de munt is een afbeelding te zien van Albert Einstein die zijn tong uitsteekt. Althans, als je de bijgeleverde loep gebruikt, want met het blote oog is niks zichtbaar.

Er zijn 999 exemplaren geslagen die voor 199 frank (185 euro) te koop zijn aangeboden.

Op de website van de Munt zijn alle exemplaren inmiddels uitverkocht.


Japanse postbode neemt duizenden brieven mee naar huis


Een Japanse postbode heeft jarenlang brieven mee naar huis genomen, in plaats van ze te bezorgen.

In zijn huis heeft de politie nu zo'n 24.000 poststukken gevonden.

"Het kostte me te veel moeite om ze rond te brengen", zei de 61-jarige man tegen de agenten.

De man uit de regio Kanagawa, niet ver van Tokio, werkte al jaren bij de Japan Post. In 2003 nam hij voor het eerst brieven mee naar huis.

Lange tijd bleef dat onopgemerkt.

Pas in november liep de postbode tegen de lamp toen zijn werkgever een intern onderzoek deed.

Daarna schakelde de Japan Post de politie in.

Het Japanse postbedrijf biedt zijn excuses aan aan geadresseerden en probeert de brieven zo snel mogelijk alsnog te bezorgen.Eigenaar gedode Duitse tv-kip krijgt hogere vergoeding in hoger beroep


Een Duitse rechter heeft vrijdag in hoger beroep bepaald dat de eigenaar van tv-kip Sieglinde een hogere schadevergoeding moet krijgen vanwege de bijzondere status die de hen had, meldt het Duitse persbureau DPA.

Sieglinde werd in 2017 doodgebeten door een hond, waardoor haar veelbelovende mediacarrière bruut ten einde kwam.

De eigenaar van de kip vroeg in eerste instantie een schadevergoeding van 4.000 euro aan de eigenaar van de hond, omdat hij zijn huisdier niet had aangelijnd.

Echter geloofde het baasje van de hond niet dat zijn dier een beroemde kip had doodgebeten en daarom stapte hij naar de rechter.

Daarin kreeg de man in eerste instantie ongelijk; het was Sieglinde de filmkip en niet één of andere onbeduidende legkip, oordeelde de rechtbank.

Desondanks verlaagde de rechtbank de schadevergoeding naar 307 euro, omdat de kip vrij rondliep over een erf toen zij werd gedood.

De rechter vond dat Sieglindes eigenaar de hen beter had moeten beschermen tegen dit soort gevaar.

Hiertegen ging de kipbezitter vervolgens in hoger beroep.

Een hogere rechter besloot het schadebedrag te verhogen naar 615 euro, omdat die vond dat Sieglinde een wel heel bijzondere kip was geweest waarvoor niet zomaar een vervanger te vinden zal zijn.

De specialiteit van Sieglinde was om uitzonderlijk lang te kunnen blijven zitten, zelfs wanneer er een auto op haar af kwam rijden.

Voor haar kunsten verdiende de kip honderden euro's per dag op de set.


Vrouw uit Parijs verhuurt huis op AirBnb, huurders nemen dagenlang pornofilm op


Haar appartement verhuren op Airbnb is een nietsvermoedende vrouw uit Parijs duur komen te staan.

De huurders gebruikten de flat van 45 m² in 2017 voor de opnames van een pornofilm.

De 35-jarige vrouw kreeg van de conciërge in haar gebouw te horen dat verschillende buren hadden geklaagd over 'aanzienlijke geluidshinder van seksuele aard', vertelde ze aan de krant Le Figaro.

De eigenares had haar appartement in het Parijse 16e arrondissement in oktober 2017 vijf dagen verhuurd.

Het resulteerde in een vijftig minuten durende seksfilm die gedeeld werd op een pornosite genaamd Jacquie et Michel.

Meer dan twee jaar later is die al bijna drie miljoen keer bekeken.

De vrouw herkende op de beelden tot haar ontsteltenis het interieur van haar huis en het terras., De website heeft gezorgd dat de huurders niet langer gebruik konden maken van de diensten van het bedrijf.

Ze ondernam ook juridische stappen tegen het pornobedrijf, maar verloor de rechtszaak. Haar nieuwe advocaat sleept nu de pornoactrice in kwestie voor de rechter.

Dat proces staat pas voor 2021 op de agenda.

Airbnb betaalde de vrouw al een schadevergoeding van 3.740 euro, genoeg geld om de bank en het tapijt te vervangen.

Haar advocaat eist een hoger bedrag.Alarm om 'bombrief' in Haarlem, blijkt om chocoladeletter te gaan.


Een bedrijf in de Ampzingstraat in Haarlem heeft vrijdagochtend alarm geslagen toen een verdikte envelop binnenkwam.


Na onderzoek bleek echter niet een bombrief, maar een chocoladeletter bezorgd te zijn.


De Officier van Dienst (OvD), een functie binnen de crisisbeheersing, en het Team Explosieven Verkenningen kwam ter plaatse na de noodoproep van het bedrijf.


Bij openmaken van de verdikte envelop kwam de daadwerkelijke inhoud aan het licht.


"Een verlate chocoladeletter", aldus de politie.


De politie benadrukt dat er geen sprake was van paniek bij het bedrijf.


De laatste tijd hebben meerdere bedrijven bombrieven toegestuurd gekregen.


De politie heeft een foto verspreid en waarschuwt alle bedrijven voor verdikte enveloppen die het Centraal Invorderings Bureau (CIB) als afzender hebben.
Gwyneth Paltrow verkoopt kaars die naar haar vagina ruikt en mensen staan massaal in de rij.


Dat Gwyneth Paltrow (47) met haar lifestylebedrijf Goop regelmatig bedenkelijke producten op de markt brengt, is bekend.


Toch weet de actrice iedereen weer te verbazen door een kaars te introduceren met de beeldende naam ‘This Smells Like My Vagina’.


Hoewel één kaars zo'n 67,50 euro kost, was de volledige voorraad na amper één uur al uitverkocht.


Haar merk kreeg al meerdere keren kritiek te verduren, onder andere omdat ze op haar lifestylewebsite soms bizarre tot ronduit gevaarlijke tips zou geven.


Zo promootte ze al een dildo van 13.000 euro, liet ze zich vrijwillig steken door bijen om haar jeugdige uitstraling te behouden en riep ze op een geitenmelkdieet van acht dagen te volgen, waarbij je ook allerlei anti-parasietkruiden moet slikken.


Toch is er blijkbaar een publiek voor haar alternatieve tips en producten.


Haar nieuwste creatie, de geurkaars ‘This Smells Like My Vagina’, is immers al volledig uitverkocht.


Het begon volgens Paltrow als grap tussen haar en haar parfumeur Douglas Little. De twee waren aan het experimenteren met nieuwe geuren, toen Gwyneth plots zei: ,,Oh, dit ruikt naar mijn vagina.”


Zo gezegd, zo gedaan.


Je zal het maar een kut geur vinden.


De man kon worden opgepakt omdat een beveiligingscamera had vastgelegd hoe hij in november twee fietszadels ontvreemdde bij een treinstation. Na de arrestatie ontdekte de politie de duizenden zadels in een opslagruimte. De chauffeur heeft de diefstallen bekend. "Ik begon er 25 jaar geleden mee om van de werkstress af te komen. Daarna kreeg ik er langzaamaan steeds meer lol in", staat in de verklaring van de man tegenover de politie.