index
index
index
index
index
index
index

Welkom

Info

Het twittertje van de week (2020)


  
  

Barth-Jan @SonOfTalmai

Zou het cultuur bepaald zijn? Hier is het echt alsof ze denken dat je met mondkapje op alles weer kan doen. Mensen lopen dwars door je heen. Komen dicht bij je staan als je wat vraagt. Enzovoort.


Charlotte ������ @charlottevba

Ik ben nu in Frankrijk en het is een aanfluiting, met als hoogtepunt iemand die zijn mondkapje afdeed om even te niezen


BAS @JongeneelBas

De VAR keurde maar liefst drie doelpunten van Getafe af en daarbij miste Jaime Mata ook nog eens een strafschop. Om de helse avond compleet te maken scoorde Levante in de 100e minuut de winnende. Getafe bleef daardoor met lege handen achter.


Trevor Fitzright @T_Fitzright

Steeds meer misdaadorganisaties huren mij in als crimiclown voor het broodnodige stukje ontspanning tijdens zenuwslopende ripdeals en afrekeningen.


Phoenix�� @idkphoenix

hahaha het favoriete ding dat mijn motor instructeur tegen mij heeft gezegd was "merel als je op de snelweg van je motor aftyft, dan gooi jezelf t liefst de weg op ipv naar de  vluchtstrook, auto's kan je ontwijken, de vangrail is een death sentence" hahaha


Merel @LeremV

@Videoland super handig dat ik een mailtje krijg en fijn dat ik gewoon blijf betalen wat ik doe en toch premium krijg. Maar nérgens kan ik nu lezen wat de abonnementen inhouden en wat ze eigenlijk kosten..


Trevor Fitzright @T_Fitzright

Steeds meer misdaadorganisaties huren mij in als crimiclown voor het broodnodige stukje ontspanning tijdens zenuwslopende ripdeals en afrekeningen.


ᴋɪᴍ ʜᴇɪᴊᴅᴇɴʀɪᴊᴋ �� @KimHeijdenrijk

Dinsdagavond is 'bootcampavond' in het park. Ik ga dan altijd demonstratief op de bank zitten met een glas wijn en glimlachen naar de fitgirls. Burpee.


Advocaat van de Duivel @advocaatvduivel

Messi zijn kapsel is een uiting van solidariteit met Wilfred Genee volgens mij.


wals @wallysoes

Helemaal de spijker op zijn taas geslagen van Angela.

Wilfred Genee heeft bij Op1 zijn terugkeer bij VI voorgoed onmogelijk gemaakt


wonderwhy @mgreijm

@wilfredgenee heeft #VI kapot gemaakt, lekker man....rot op huichelaar


Rogier Tromp @999Rogier

Derksen neemt gewoon geen blad voor de mond en heeft schijt aan dat Hilversumse politiek correcte gelul en mensen de handjes boven het hoofd houden. Daarom hou ik van die man.

En tuurlijk krijgt hij er zelf ook regelmatig van langs. Heeft zelfs diverse keren politie bescherming gehad. Maar alsnog gaat hij door. Dat vind ik klasse


Suwanda ���� @Suwanda7

Ik ben een Nederlandse vrouw met een tintje, dat ik nu gewoon op Twitter aangevallen word dat ze denken dat ik automatisch vóór #BlackLivesMatter ben ����♀️ NEE ik ben voor #AllLivesMattter !  IK kijk niét naar kleur en zo ben ik ook niét opgevoed !


Johan @J0H444N

Iedereen heeft het leuk met vrienden op terassen enzo en ik zit met mn ouders op de bank. Love this.


René Nienkemper �� @Nienkemper

Halsema is hartstikke fout; zij stelt zich boven de wet.

Erger, zij pleegt openlijk burgerlijke ongehoorzaamheid.

En dat als burgemeester!?!?!?

 Zo erg is het met de dictatuur van links in NL!


Haaglanden Gab.ai @Jbuitenhof���� @Haagland1

Femke Halsema realiseerde zich niet, dat vele mensen wederom besmet zijn met Corona virus en dat er tenminste één of misschien wel 100 extra doden op haar geweten berust.

Zij gaat dus werkelijk over lijken om haar macht van @groenlinks te bewerkstelligen.


ilona @ilonaapeldoorn

Pfff, heb een merel nest in mijn klimop.

Ze zijn vanmorgen uitgevlogen. Maar er zit er nog 1tje in mn tuin. In de plantenbak. Ouders vallen mijn kat aan. En jagen mij ook weg. Snap ik wel. Kan daar door nu niet buiten zitten.. Arggggggg. ��


Gerben uit Gouda @GoudseGerben

Gaan jij en @muisje_eliza maandag mee rond 11:45 uur? Gaan we naar de Markt, bij het oude stadhuis staan, op veilige afstand en observeren wat er om 12 uur in #Gouda op de terrassen van de horeca gaat gebeuren...


Ton van Dam ������������ @TonvanDam

Voorstel: op de tribune in het Voetbalstadion mixen we de supporters van beide ploegen. Om en om. Dan vliegen ze elkaar niet om de nek bij een doelpunt. Voorkomt besmetting. @voetbalinside


kees van den brink @brinkfianna

Ik heb uit de urenlange debatten nog geen enkele parlementariër een positieve bijdrage horen leveren aan het managen van deze crisissituatie. Alleen preken voor eigen parochie, ongefundeerde kritiek, vechten voor eigen gelijk. Een farce!


Caroline Brouwer @radiocarol

We mogen weer naar de kapper! 16 juni ben ik aan de beurt


Josy @josycornelia

henk krol op voetbal inside die johan deriksen toespreekt om mee te doen met zijn nieuwe partij, wat is er mis met de wereld


Merel @LeremV

Even eerlijk hè. De 50+ partij kan toch heel die naam opdoeken. Ze gedragen zich allemaal als kleuters ipv volwassenen


Trevor Fitzright @T_Fitzright

Als ik straks met de trein moet en ik word omringd door allerhande custom-made mondkapjes die elk een unieke representatie zijn van jullie identiteit, gaat het geweld in het OV weer toenemen.


Tim Hofman @debroervanroos

eerlijk, vandaag lijkt me voor Koningshuis de minst ongemakkelijke Koningsdag ooit.


Annemieke V @v_annemieke

In de ochtend vroeg gewandeld, de rest van de dag beetje gehangen, thuis en op balkon met de buren. Saaiste koningsdag ooit


Babette van Veen @babettevanveen

Je kunt nu trouwen via Zoom; 'You may now kiss the screen."


Dave Klink @DaveKlink

Één ding is zeker, Dick Advocaat blijft dit seizoen ongeslagen!


Remco @Topdob11

Dick Advocaat wordt waarschijnlijk de coach die met Feyenoord het langst ongeslagen is. ��


Jannet @JannetKoolman

Ik snap die mensen die zonodig vandaag naar de bollenvelden moesten wel.

Naast het mooie weer is het toch ook prettig zélf de bloemen te hebben gekozen die je over een paar weken op je kist wilt?

Mischa �������� @Papa_Mischa

Je zou toch haast denken dat na 3 of 4 weken lockdown, alle dakgootjes, schuurtjes en gevels onderhand wel zijn geKärcherd, hm!?

Peter R. de Vries @PeterRdeV

Jeetje... moeten we nu ook al van een tijger 1.50 meter afstand houden???

Pieter van Breevoort @pietur

Noem mij gerust een ninja, want ik heb net uit de zak borrelnootjes gegeten in de keuken, waar mij kinderen bij waren, zonder dat ze het doorhadden.

Gerben van Dijk@gerben_vandijk

Rutte kent z'n klassiekers. De mooiste zin uit de #persconferentie blijkt een variant op een uitspraak van Churchill: “Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning”. #coronanederland #coronacrisis #Rutte

Pascal Vanenburg �� @vnnbrg

Zie steeds van die berichten waarin mensen in quarantaine via briefjes voor de ramen vriendelijk met hun buren communiceren. Erg mooi idee is dat, het lijkt me ook wel wat. ts als "Je bent écht goed met boren, stop er nu maar mee" of "Hoe heet je kindje dat ALTIJD huilt?".

Riza Tisserand @cabaretier

Ik stel voor om Pasen ook uit te stellen tot 31 mei. Op die dag is het Pinksteren en kunnen we iedereen klem zetten die ons dingen heeft beloofd voor als Pasen en Pinksteren op één dag vallen.

Saskia Weerstand @SaskiaWeerstand

Moos Freddie is geboren! ✨❤️ een mega rustige kraamweek in deze tijden, dat is soms heel fijn, maar aan de andere kant heel jammer om hem niet te kunnen showen aan iedereen. Blijf binnen mensen, dan kunnen wij hopelijk snel ons wonder voorstellen aan de familie!